...ja alkaa viikonloppu!! Olimme tänään Nanan kanssa tapaamassa Omppua ja Ompun perhettä. Kävimme kävelyllä Mustakarilla (meri näkyy tässä kuvassa taustalla) ja sitten joimme teetä ja söimme pizzaa. Kiitos!

2009272.jpg

Omppu hyppeli iloissaan ja haastoi välillä Nanaa leikkimään kanssaan. Omppu oli lenkin jälkeen niin mutainen, että se pääsi suihkuun. :) Tässä molemmat tytöt odottavat, jos vaikka Sirpan taskusta löytyisi namuja. Omppu on saanut oman heijastusliivin.

2009261.jpg

Nana ja minä olimme tänään myös metsälenkillä Mandyn ja Hannan kanssa. Oli mukavaa kävellä, vaikka mitään ei juuri nähtykään. Onneksi  koirilla oli nuo liivit, että näimme edes ne. ;) Kävimme lisäksi vähän taas treenaamassa näyttelyä varten.

Huomenna on seurakunnassamme "missionens bröddag". Leivomme sinne tänään töitteni jälkeen. Oli ihanaa leipoa yhdessä äidin kanssa koirien nukkuessa siinä lähistöllä. Tämä nukkumiskuva Mossesta on tosin otettu jo eilen.

2009281.jpg

Kun siivosimme keittiötä leipomisen jälkeen, Mosse tuli katselemaan. Ja eiköhän siinä taas käynyt niin, että tämä suloinen poikamme valitsi itselleen sellaisen paikan, jossa voi samalla lepuuttaa päätään ja nukkua. :D

2009267.jpg

"Oliko tämä tosiaan kuvaamisen arvoista???? Nyt mä heräsin, kun se salamavalo välähti..."

2009268.jpg