1122844.jpg

Nana-tyttö sairastaa taas. Viime yö oli aika kamala. Kolmen aikaan yöllä se taas alkoi, Nanan ulkonajuokseminen siis. Ensin piti käydä kakalla (ripuli), sitten pisulla, sitten oksentamassa, sitten taas ripuloimassa, taas pisulla jne. Klo 6 luovutin, kävin suihkussa, pakkasin Nana autoon ja menin vanhempieni luokse. Siitä oli huomattavasti helpompi juosta ulkona Nanan kanssa. Tämä oli selkeästi pahempi kuin aiemmat yöt. Tällä kertaa ongelmana oli myös se, että Nana ei suostunut juomaan yhtään mitään. Ruiskulla koitin sitten laittaa vettä, mutta heti oksetti tai piti mennä pynnäämään kakkaa, jota ei tietystikään kovin kauaa riittänyt...Sitten vain kouristeltiin. :( Kun tultiin sisään, niin Nana lysähti aina niille sijoilleen.

Klo 10.15 pääsin Nanan kanssa lääkäriin. Nanalla on ilmeisesti suolistotulehdus. Kun oli kuumettakin, niin aloitettiin Dihydrostreptomycin 500 mg antibioottihoito. Lisäksi Nana sai injektiona sellaista uutta pahoinvointilääkettä (Cerenia), jota jatketaan huomenna suun kautta. Kotona annettiin vielä Primperania. Nana sai kotona tipassa Ringer-Acetatia 500 ml ihon alle, koska ei suostunut juomaan edes pahoinvointilääkkeen vaikutuksen alettua. Kyllä oli valtaisa nestepatti siinä niskassa ennen kuin se hiljalleen imeytyi. Tässä kuvassa siitä voi saada jonkinlaisen aavistuksen.

1123410.jpg

Iltapäivällä Nana söi 3 ruokalusikallista muusattua riisiä ja nyt illan mittaan sitä on mennyt vielä kymmenisen ruokalusikallista. Vettä Nana on litkinyt vaihtelevalla halulla. Kuitenkaan mitään oksentamista ei ole ollut eli parempaan suuntaan ilmeisesti mennään. Saa nyt sitten nähdä, miten yö menee. Lääkäriltä kotiin tullessamme Nana ripuloi ihan veriripulia, mutta nyt sitäkään ei enää ole onneksi tullut.