Viikonloppu on edessä, ihanaa.  :)  Ilma on harmaa ja lämpötila on noussut. Täällä Kokkolassa on silloin yleensä aika punertava taivas. Tämä kuva on otettu tänään.

Nanan Rimadyl-kuuri jatkuu. Nana ei enää onnu, vaikka aristaa vielä oikeaa rannettaan ja kompastelee aina välillä. Sillehän tulee aina välillä tällaisia kausia. :( Mosselle tuli verikorva, joka tyhjennettiin eilen käydessämme eläinlääkärissä Kälviällä. Samalla otettiin Nanalta kontrolliverikokeet koholla olleen maksa-arvon takia. Tuo verikorva-asia on aika mielenkiintoinen. Meillä ei ole sitä koirilla ollut ennen ja nyt kuukauden välein se ilmestyy ensin Nanalle ja sitten Mosselle. Taisi muuten Mosse olla Rimadyl-kuurilla silloin, kun Nanalla oli verikorva ja nyt ovat koirat vain vaihtaneet osia.  ;)

Kokkola on saanut lehdistössä kyseenalaista kuuluisuutta. On tullut ilmi, että Kokkolassa on työskennellyt valelääkäri, joka on toiminut täällä myös vale-eläinlääkärinä. Nämä ovat ikäviä juttuja. Ihmetyttää, miten perheet, ystävät jne. eivät ole puuttuneet Suomessa ilmitulleiden valelääkäreiden toimintaan, vaikka luulisi heidän  tienneen näistä asioista.

 

Bonuksena linkki blogiin, jossa on hurja kertomus putoavan männynoksan vaikutuksesta leotytön elämään!  http://allipinja.blogspot.com/ Toivomme Myrtille pikaista paranemista ja lähetämme paranemisrapsutuksia!