Eilen oli monenlaista puuhaa. Nana kävi punnituksessa ja paino oli nyt 48,4 kg! Jee!! Silmäkin on hyvä, vaikka nyt jo viikon ajan kortisoniannos on ollut joka päivä 5 mg. Lisäksi Nanalle laitetaan silmään Voltaren Ophtha-tippoja kolme kertaa päivässä. Nana kävi tällä viikolla kaksi kertaa vesijumpassa. Pääsimme eilen toisen kerran, kun siellä oli allas täytettynä. Ensin Nana käveli 8 minuuttia kolmosnopeudella ja sitten pidettiin parin minuutin tauko, jolloin Nana sai oleilla vedessä. Nana oli aika liikuttavan näköinen koittaessaan istua altaseen! Eihän se siinä vesimäärässä onnistunut. Tauon jälkeen Nana käveli vielä 4 1/2 minuuttia. Hyvä Nana!

1520819.jpg

1520821.jpg

Nyt kun Nana on jo taas hyvässä kunnossa, voin julkaista tämän kamalan "bokserikuvan" siitä. Bokserit eivät toki ole kamalia, mutta leojen ei kuitenkaan kuulu näyttää niitä.

1520828.jpg

Meillä kävi eilen kiva vieras. "Kaimani Kokkolasta" eli Hanna kävi tapaamassa rakastamiaan leoja livenä. Meillä oli mukava leoilta. :) Enää pieni odotus ja Hannan ja Samin kotona viipottaa pikkuinen leopentu!! Ihanaa!!

1520825.jpg