007-normal.jpg

Kesä jatkuu vaihtelevan kauniina. Viime ja tällä viikolla aamupäiväohjelmassa on ollut (ja on vielä kaksi päivää) Minessan uimakoulu. Mosse on voinut hyvin, mutta tänään se alkoi taas ontua voimakkaasti. Surullista. Rimadyl on aloitettu ja toivomme, että siitä tulee jälleen apu.

Mosse on nauttinut kotipihasta ja Bolidenistä. Löysimme autotallista vanhan lelun. Jos Piia luet tätä, niin ehkäpä muistat, että vuosia sitten Pohjanmaan Leojen pikkujoulussa koirapuistossa Nana ja Yali saivat jaossa teidän paketit. Tässä on toinen niistä leluista.

023-normal.jpg

036-normal.jpg

040-normal.jpg

Klonk, klonk, klonk. Klonk, klonk, klonk. Mikä ihmeen ääni tuo tuollainen on?! Hahaa, se on Mosse, joka paukuttaa alakerran porttia. Parina yönä tässä aikaisemmin se oli onnistunut tulemaan yläkertaan portista huolimatta. Iloisena se oli mennyt vanhempieni makuuhuoneeseen. Toisella kertaa portti hajosi. Portti on kyllä korjattu ja taas käytössä. Mosse laittaa kuonon portin pienojen väliin ja klonkuttaa. Tulos on takuuvarma: Joku meistä menee katsomaan, mikä Mossella on hätänä. Mosse on siis kouluttanut meidät hyvin. :) Papa on nukkunut nyt alakerrassa Mossen kanssa, joten ovi porraseteiseen on pidetty kiinni. Mosse ei saa jalkajuttujensa kulkea portaissa edes takaisin.

Alla on iloisempi otos Mossesta Nanan ruusujen edessä. Edellisessä postauksessa sillä oli kovin vakava ilme. Ruusut ovat kukkineet tänä kesänä todella upeasti. Niissä on ihana tuoksu.

032-normal.jpg

Mukavaa viikon jatkoa! Iso kiitos kaikille teille, jotka olette jättäneet kommentin. :)