Loma on ollut vähän erilainen kuin olin kuvitellut, mutta olemme kuitenkin olleet Nanan kanssa yhdessä ja sehän on tärkeää. Mosse lähti maanantaina vanhempieni kanssa mm. mökille, joten siitä ei ole taaskaan laittaa kuvia.

Jostain nousi mieleeni mainos "aamuin sekä illoin Lipton tee". Näistä kuvista voisi sanoa "aamuin sekä illoin Lempileijonan Rahan Viehätys Nana". Tässä ensin kuvia eiliseltä. Pidin Nanan kanssa pihansiivoustalkoot. Ihanasti pikkuinen taas tunkin itsensä autoon kaikkien roskasäkkien joukkoon, kun veimme ne puutarhajätteiden kaatopaikalle. :) Lopuksi ihailimme Pakkiksen pihan viimeistä kukkaa. Nämä unikot ovat ihania. Ne kukkivat keväästä syksyyn koko ajan.

Illalla Nana ja minä olimme Ilonan, Madden ja pentujen kanssa Harrbådassa. Kyllä oli hauskaa katsoa, kun pikkuiset juoksivat iloisina. Niillä oli lämpimät puserot päällä.

Pentujen ulkoilun jälkeen teimme aikuisten koirien kanssa Harrbådassa pitemmän kävelyn. Oli kaunis auringonlasku, vaikka näin salamalla otetussa kuvassa se ei oikein näy. Tästä rannasta lähti muutamia laulujoutsenia.

Tänään olimme aamulla auringonnousun aikaan  "Nanan polulla".

Yhtäkkiä Nana hävisi. Etsiskelin sitä katseellani, koska se ei koskaan mene kauaksi minusta. Nykyään se voi jättää vähän enemmän etäisyyttä kuin ennen, mutta aina se on näköetäisyydellä. Huomasin sen sitten metsässä ja olipa se tehnyt inhan löydön! Onneksi se ei syönyt näitä, merkkasi vain löydön pisumalla lähistölle.

Tässä on Nana kuvattuna "Yalin paikalla". Vedet olivat jäätyneet yöllä. Puolukanvarvutkin olivat saaneet kauniin reunuksen.

Lähtiessämme otin Nanasta vielä muutaman kuvan.