Tässä minä taas olen pienen uutiskatkon jälkeen, tuumii Mosse. Toipuminen jatkuu, vaikka näkyvissä on myös hieman ontumista. Tosin tänään näytti siltä, että Mosse ontui/ varoi vasenta jalkaa.

Mosse on nakerrellut sydäntä, jossa oli niitä synttäriherkkuja. Nyt sydänkin on kokonaan syöty.

Mosse söi muutaman päivän Rimadyliä maksimiannoksella. Nyt annos on 100 mg aamuin illoin. Tramalia Mosse söi vain pari päivää. Mosse ei vaikuta varovan oikean etujalan käyttämistä eli ehkei se ole kipeä, ei ainakaan ilman painoa.

Mosse on jo vähän kyllästynyt näihin 5 kertaa 5 minuuttia päivässä lenkkiohjeisiin. Virtaa olisi vaikka kuinka paljon. Mosse käy kävelyllä 5 minuuttia kerrallaan ja se on todella lyhyt aika! Voitte vaikka joskus kokeilla, miten pitkän lenkin voi koiran kanssa tehdä kävelemällä 5 minuuttia hitaasti. Emme ole kuitenkaan vielä lisänneet kävelykertojen määrää, mutta sitä voisi nyt viikonloppuna kokeilla.

Lähetin Silvialle keskiviikkona neljä lyhyttä videonpätkää, kun olimme äidin kanssa vähän huolestuneita Mossen oikean etujalan liikkeestä. Useampi lääkäri oli katsonut niitä, mutta he eivät nähneet niissä mitään vakavaa. Niissä näkyi hieman painonsiirtoa vasemmalle jalalle, hieman ontumista. Tilanne on kuitenkin hyvä, kun leikkauksesta on vasta 1 ½ viikkoa. Lähetän Silvialle uusia videoita ensi viikolla.

"Hyvää yötä", sanoo Mosse. Kun en saa riehua, niin voin yhtä hyvin nukkua.