Lomaan mahtuu monenlaista mukavaa. Minessa oli eilen Nanan ja minun luona hoidossa. Kun helteellä puhutaan koko ajan juomisesta ja kun mummun tekemä mehu oli niin herkullista, päätti Minessa tarjota sitä Nanallekin. Ei osannut Nana tätä herkkua arvostaa. Minessalla oli pihassa kovasti kivaa leikkimistä, kun ulos nostettiin vesiallas, jossa sai leikkiä vesileikkejä.

1619256.jpg

Illalla olimme katsomassa agilitykisoja. Ensin oli mukavaa, kun koiria oli niin paljon, mutta sitten Minessalle valkeni karu totuus. Radan hienot "kiipeilytelineet" oli tarkoitettu vain koirille! Voi mikä harmistus! Minessa keksi mielestään oivan jutun. Hän meni kontalleen ja alkoi hiljaa, kuin hiipien, kontata kohti rataa. Toki hän koirasta kävisi, vai mitä? ;) Ikävät aikuiset,  siis vanhempansa ja minä, kuitenkin estivät tytön aikeet.

Eilen oli tosi kuuma päivä ja vielä tänä aamuna Nana oli melkoisen väsynyt. Tänään aamupäivän ajan siis vain lepäiltiin. Iltapäivällä kävimme kyläilemässä. Ensin olimme työtoverini Hannan luona ja sitten kummipoikani Akselin perheen vieraina. Molemmissa paikoissa Nana sai hyvän varjopaikan ja raikasta vettä, jotta olo pysyi mukavana.

1619271.jpg

Hannalla ja Antilla on kaksi kissaa. Toisen, kuvassa olevan Wallun, Nana tapasi viime kesänä. Uutta Titus-kissaa Nana ei ole koskaan tavannut. Oli melkoisen hellyyttävää katsella Wallun ja Nanan tapaamista. Kumpikin haisteli toisiaan nenät vastakkain kuin parhaat ystävät! :) Ihanaa! Olivat molemmat kyllä tosi suloisia. Kuvaan ei tilanteesta valitettavasti saatu. Titus-raukka pelkäsi Nanaa niin kovasti, että se ei ollenkaan halunnut tutustua. Ehkäpä ensi kerralla sujuu jo paremmin. Kaikki eläimet olivat aluksi kiinni, jotta ei tule haavereita. Titus ja Wallu menivät sitten sisälle ja Nana sai olla pihassa vapaana. Kiitos mukavasta hetkestä luonanne!