Olemme jo hyvää vauhtia menossa joulua kohti. Tänään on toinen adventti ja huomenna on itsenäisyyspäivä. Puhuimme tänään pyhäkoulussa molemmista asioista ja meillä oli myös kolme vierasta kertomassa omia kokemuksiaan Suomesta. Liu on Kiinasta, Guido Etelä- Amerikasta ja Anja Virosta. Oikeasti nämä vieraamme toki ovat edesmenneen famoni tekemiä nukkeja.

Tämän kuvan myötä toivotan kaikille oikein hyvää itsenäisyyspäivää!!

Olimme tänään pariin otteeseen Minessan ja Nanan kanssa ulkoilemassa. Nyt Minessa ja Nana ovat jo nukkumassa ja täällä kuuluu tasainen uninen hengitys. Päivällä kanssamme ulkoilemassa olivat Mosse ja vanhempani. Oli ihanaa katsella Nanan kirmaamista. Ehkä kipulääke on jo jotain auttanut? Vauhtia riitti sekä Nanalla että Mossella! Mosse oli laittanut kunnolliset valot päälle, kun oli niin hämärä päivä.  

Tällainen tällä hetkellä huurteinen Mosse-kyltti koristaa porttiamme. Meillä on portilla ovikello, koska koirat ovat vapaana pihassa.

Kiitos teille, jotka olette jättäneet kommentteja ja ilahduttaneet siten minua!  Mukavaa joulunodotusta teille kaikille!