Olimme eilen korien kanssa hieronnassa. Kiitos taas Tuijalle hyvästä hoidosta!! Uni maittaa Mosselle, kun on hyvä ja rento olo. Mosse on mestari löytämään paikkoja, joissa voi lepuuttaa päätä. :) Mosselle on aloitettu Lyproflex kapselit, joiden pitäisi olla hyviä mm. nivelrikkopotilaille. Nana syö kotona olevat Bioteekin hainrusto-vihersimpukkavalmisteet loppuun ja sitten sekin siirtyy Lyproflexiin.

Tänään kävimme tyttölenkillä Sannanrannalla. Lenkillä olivat Nana, Mandy ja Hannat. Kuviakin koitin ottaa, mutta tällä kertaa niissä ei ole mitään julkaistavaa. :D Mandy haastoi Nanaa leikkimään peppu pystyssä ja kun ei Nana muuten ottanut kontaktia, teki Mandy väijytyksen. ;)

Kävimme Nanan kanssa lenkin jälkeen tapaamassa Omppua ja Sirpaa. Tytöt saivat hetken oleilla yhdessä pihalla. Omppu kulki taas Nanan perässä ja halusi haistaa kaikkea, mitä Nanakin. Suukkojakin sateli ja peppu pystyssä myös Omppu haastoi Nanaa leikkiin. :)

Jatkoimme ulkoilua vielä Minessan kanssa. Nana sai kunnian vahtia niin keinumista kuin luisteluakin. Meitä oli kuitenkin myös ihmisvahteja, joten Nana sai välillä torkkua. Nana löysi päälleen hyvän alustan, "tyynyn".

Kotona olikin sitten ihanaa mennä nukkumaan sohvalle ja nukkua kunnolla. :)