005-normal.jpg

"Terveisiä täältä mökiltä. Arvatkaapas, mitä tapahtui! Olen tässä vähän hämilläni. Minähän en tykkää kovista äänistä, en ainakaan sellaisista yht'äkkisistä. Olin makaamassa tässä tutussa ja mukavassa paikassa rappusilla. Kuului kova kolahdus ja jotain lensi ilman halki. Se oli harja! Onneksi en maannut ylärappusella. Nyt harja on siirretty toiseen paikkaan varmuuden vuoksi."

004-normal.jpg

Olimme Kankaisten marjatilalla maanantaina poimimassa mansikoita. Se on tosi ihana paikka! Hyvien marjojen lisäksi siellä on herkullisia tuotteita tarjoava kahvila, eläimiä ja leikkipuisto. Väki kuskataan pelloille "vankkureilla". Mosse sai olla mukana vankkuriajelulla, mutta pellolle emme tietysti ottaneet sitä mukaan. Lapset poimivat voikukanlehtiä lampaita varten.

050-normal.jpg

Mosse ruokki itseään tässä yhtenä päivänä. Huomatkaa ruohon syömisestä tuleva kovasti kirkas silmä. Ehkäpä ruoho on yhtä tehokas kuin mustikka näöntarkkuuden lisäämisessä. ;)

038-normal.jpg

Olimme keskiviikkona serkkuni perheen luona kylässä. He asuvat vanhassa talossa, jota he ovat ihanasti kunnostaneet. Siellä on keksitty mukavia ratkaisuja. Kiitos herkullisista tarjoiluista ja hyvästä seurasta!

081-normal.jpg

Tänään kävin vanhempieni ja Mossen kanssa Rengon markkinoilla. Eräs mies jutteli kanssamme Mossea rapsuttaessaan ja kertoili, että heillä on ollut leo. Nyt hänen tyttärensä perheessä on leopentu, Rontti. Rontin perheelle terveisiä tätä kautta, jos sattuu tämän jotain kautta huomaamaan.

"Jokos he kohta tulevat?" Mosse katselee ja odottaa siskoni perhettä ja Minessaa, jotka ovat viettäneet tämän päivän Särkänniemellä.

090-normal.jpg

Ihana rakas Mossemme!!

047-normal.jpg

049-normal.jpg