Monenlaista mahtui taas tähänkin juhannukseen. Aloitanpa torstaista eli aatonaatosta. Olin tilannut Nanalle lisää ruokaa. Sitä ei kuitenkaan tullut torstai-iltapäivään mennessä. Jee... Mikä avuksi? Tapasin kaupassa Taina-eläinlääkärimme ja hän muisteli, että varastossa voisi olla pieni pussi RoyalCanin Intestinal-ruokaa. Ystävällisesti hän palasi takaisin vastaanotolle, mutta valitettavasti se olikin kissanruokaa. Ostin sitten pienen pussin Hill'sin vastaavaa ruokaa ja annoin sitä sekoitettuna Nanan entiseen ruokaan. Tämän seurauksena juhannusaattona aamulla Nana näytti vähän pahoinvoivalta lähtiessämme ulos, mutta ei kuitenkaan oksentavalta. Siinä samassa, kun sain oven käytävään auki, Nana astui sinne ja oksensi ison oksennuksen. Siinä sitten siivoilin käytävää kovalla kiirellä, etteivät naapurit ehätä paikalle moittimaan. Aamupäivä jatkui ripulin ja oksennuksen merkeissä. Blääh. Nana raukka. Ja Mosse raukka. Oli vähän tylsä tapaaminen pitkän eron jälkeen, kun Nana ei juuri kiinnostunut muusta kuin tarpeiden tekemisestä. Onneksi Nanan vointi parani, kun se sai loppupäivän vain keitettyä porkkanaa ja vettä. Tämä on kyllä kaikista paras hoitokuuri löysään mahaan! Ainakin meillä se toimii hyvin, jos kyse ei ole mistään varsinaisesta sairaudesta. Iltapäivällä Mosse ja Nana jo leikkivät reippaasti. :)

1664867.jpg

1664870.jpg

Tässä vielä yksityiskuva Mossesta.

1664891.jpg

Olimme juhannusaattona taas Öjassa laiturijuhannusta katsomassa, mutta tänä vuonna se oli sateenuhkan takia huomattavasti vaatimattomampi kuin viime vuonna. Sen jälkeen Minessa tuli hetkeksi koiria tapaamaan. Mossen kanssa he keräsivät kiviä. Kivi-innostus tarttui Öjasta, jossa oli aivan ihania sileitä kiviä.

1664838.jpg

Minessa huomasi Nanan porkkanajuomakupin ja pyysi Nanaa juomaan.

1664847.jpg

"No, onhan se nyt kumma, jos ei Nana tule juomaan... Nyt on juotava, että masu paranee!" taitaa neiti Minessa tuumia.  ;)

1664852.jpg

Tänään saimmekin vettä tosi reippaasti. Ukkonenkin jyrähteli kunnolla. Kaiken lisäksi saimme valtavan raekuuron! Kuvasta ei varmaan näy, mutta rakeet olivat sormenpään kokoisia eli oikein isoja. Olimme ajatelleet mennä Toivosen eläinpuistoon ja hain Minessan aamulla meille. Ilma muutti suunnitelmamme ja vietimme siis sisäjuhannusta Minessan, vanhempieni ja leojen kanssa. Maistuivathan ne juhannusherkut toki niinkin. Nyt on kaunis ilta kuten eilenkin. Toivottavasti ilmat taas tästä paranevat.

1664757.jpg

Nanasta vielä yksi terveysuutinen. Tästä päivästä lähtien Nana ei saa enää kortisonia eli silmän hoitona on nyt Voltaren tippa kahdesti vuorokaudessa. Täytyy myöntää, että vähän jännittää, vaikka ainakin tämä kortisonin vähennyskausi meni tosi hyvin. Onhan se upeaa, jos vihdoin pääsisimme siitä kokonaan eroon!