Olimme Nanan kanssa sunnuntairetkellä Rummelön lintutornilla ja Harrbådassa. Tässä Nana kirmaa vauhdilla luokseni.

1888534.jpg

Rantaniityllä on ollut koko kesän nautakarjaa ja lampaita, jotka huolehtivat siitä, että rantaniitty ei ihan umpeudu. Nana huomasi lehmät ja vahti niitä tosi ryhdikkäänä. Aluksi se oli ihan mielenkiintoista.

1888555.jpg

Sitten yksi eläimistä suurine sarvineen tuli vain koko ajan lähemmäksi, se muuttui mielestäni liian jännittäväksi ja kutsuin Nanan pois. Välissämme oli toki sähköaita, mutta en halunnut kummankaan eläimen koskevan siihen.

1888570.jpg

Tänään olimme leotreffeillä. Mosse ja "pikkuiset" eli Mandy ja Manu.

1888589.jpg

Mosse on alkanut näillä treffeillä tuolla metsässä pissaamisen jälkeen vielä kovasti potkimaan jaloillaan. Se on aika mielenkiintoista, koska missään muualla Mosse ei sitä koskaan tee. Nana sattui olemaan "sopivasti" takana. ;)

1888595.jpg

Herkkuhetket kuuluvat asiaan. Namuja ei kuitenkaan jaella ilmaiseksi, vaan aina  pitää tehdä jotain pientä namujen eteen. Tässä kaikki istuvat kauniisti. Vasemmalta Nana, Mandy, Manu ja Mosse äitini kanssa.

1888611.jpg

Hanna, Mandy, Manu, Mosse, Nana ja Susanne.

1888631.jpg

Mandy ja Mosse ovat hyvät ystävät. Niiden menoa on hauska katsoa. Ihan kylki kiinni kyljessä ne kiitävät pitkin metsää! Niistä kiitohetkistä on tosi vaikeaa saada muuta kuin epätarkkaa kuvaa, joten tässä kaverusten pääposeeraus.

1888641.jpg

Ihana peuhuhetki. Mandy ja Manu ovat kellistäneet Mossen. ;)

1888651.jpg

Mitäs sanotte Manun ryhdistä? Seuraavaksi se kaatuikin sitten selälleen. Suloinen pikkuinen. :) Namuja Nanalle ja Manulle antaa Mandyn Hanna. Samalla tehdään kontaktiharjoitusta. Kuten kuvasta näkyy, tämä harjoitus sujuu Nanalta jo hyvin.

1888620.jpg

Pienet ovat läkähtyneet ja lepäävät hetkisen. Taustalla Mosse ja Nana, edessä Mandy ja Manu. On aika lähteä kotiin päin. Tässä vaiheessa koirat olivat vielä ihan puhtaitakin. Ennen autoon pääsemistä pienet olivatkin sitten yltä päältä mutaisia, koska ne innostuivat vielä painimaan auton lähellä olevassa mutakossa. :D

1888625.jpg