Olimme eilen Nanan ja Minessan kanssa retkellä Harrbådassa. Matkalla huomasimme Ilonan auton Sannanrannan mökillä ja poikkesimme sinne. Pennut olivat olleet mökkeilemässä. :) Tyttöpentu oli vielä hereillä ja Minessa sai pitää sitä sylissään. Voi, mikä onni! <3 Pennun rotu on kingcharlesinspanieli, siis ei cavalier kingcharlesinspanieli.

Harrbådassa oli tuulista, mutta teimme leirin suojapuolelle. Minessa lukee kirjaa "Jasminin syntymäpäiväyllätys". Minessalla oli maanantaina 3-vuotissynttärit ja hänen toinen nimensä on Jasmin. Tällaisesta vaatetuksesta lähdettiin... 

...ja tähän päädyttiin. Jalanjälki on Minessan, joka halusi käydä uimassa! Voi sitä riemua, kun hän juoksi pitkin pientä hiekkarantaa.

Illalla olin Nanan kanssa Nanan polulla. Tapasimme 5-kuukauden ikäisen puuterihuisku kiinanharjakoiran Nemon. Nemoa jännitti ensin todella paljon ja se haukkui kimeästi. Pikkuhiljaa tilanne rauhottui ja Nemo haisteli Nanan häntää ja taisipa se vähän pusutellakin Nanaa. Nana seisoi hiljaa, vähän kyljittäin ääntäkään päästämättä.

Tänään nautimme jälleen upeasta ilmasta! Oli jo neljäs aurinkoinen päivä peräkkäin. Olimme Nanan kanssa Ilonalla ja Nana tapasi pennut ensimmäisen kerran. Nana pysyi mielellään vähän kauempana näistä vilkkaista pikkuisista.

Nana ja Mette sekä Ilonan ihanat kukkaset.

Ilona, Mette, Miisa, Nana ja minä menimme Harrbådaan kävelylle.

Yllätykseksemme rannalta palatessamme laitumelle olivat tulleet sekä lampaat että lehmät. Mennessämme niitä ei vielä ollut.

Mosse ja vanhempani tulivat tänään kotiin vaiherikkaiden tapahtumien saattelemina.