DSCN6586%20%283%29.jpg

" Enkeli taivaan lausui näin, miks' hämmästyitte säikähtäin?

Mä suuren ilon ilmoitan, maan kansoille nyt tulevan." virsi 21:2

Kotia puetaan adventtiin niin Pakkiksella kuin minunkin kotonani. On aika pukea myös sydän adventtia varten, raivata siellä tilaa Jeesuksen odottamiselle.

DSCN6413%20%283%29.jpg

Sain lahjaksi Ann Voskampin kirjan ja käytän sitä adventtikalenterina.

"Ann Voskampin Lahjoista suurin (The Greatest Gift) on syvällinen joulunajan mietiskelykirja.Tämän hetken merkittävimpiin uuden sukupolven kristillisiin kirjailijoihin lukeutuva kanadalainen Voskamp johdattaa kirjassaan joulun syvimmän sanoman ytimeen. Runollisesta ja persoonallisesta tyylistään tunnettu Voskamp voitti kirjallaan Vuoden 2014 hartauskirja -palkinnon Yhdysvalloissa. Kirjan 24 voimakasta tekstiä hiljentävät, karsivat ja yksinkertaistavat kuljettaessa kohti joulua. Jokaisen luvun lopussa on kolme kysymystä pohdittavaksi lukijalle seka tilaa omia merkintöjä varten."

DSCN6570%20%282%29.jpg

Olin äidin kanssa Kristillisessä kirjakaupassa perjantaina adventtikahvilla. Ylläoleva kuva on sieltä. Kuusipuun takaa näkyy taulu Puutarhahaudalta Jerusalemista. Joku on sanonut "ilman ristinpuuta ei olisi joulupuuta". Ilman Jeesuksen sovitustyötä meillä ei olisi syytä juhlia Hänen syntymäänsäkään, koska silloin Hän ei olisi Vapahtajamme.

Siunattua adventtiaikaa jokaiselle, joka täällä blogissani pistäytyy lueskelemassa!

DSCN6592.jpgDSCN6607%20%283%29.jpg

Lisäsin tähän 1.adventtiaamulta vielä pari kuvaa.