"Me Herran nimeen luotamme, myös uuteen vuoteen kantaa se.

Sen suojaan jäämme toivossa, et hylkää meitä, Jumala." virsi 38:5

Kuvassa näkyvät Pakkiksen omenapuun valot ja naapurimme ikkunoissa olevat tähdet.

Kiitos korteista!

Eilistä vasten yöllä oli yllättäin alkanut lumisade. Kun olin lähdössä äidin ja Minessan kanssa päiväreissulle sukuloimaan, katselin, että missäs se autoni on, oi, onko se tuo valkoinen kasa. Keli oli aluksi aika ikävä, mutta helpotti sitten ja kotimatka sujui jo ihan hyvin. Illalla olin kyläilemässä Ilonalla. Kiitos herkullisista tarjoiluista!

Isäni oli Mossen kanssa kotona. Mosse pelkää raketteja. Meillä oli verhot kiinni ja tv/ radio päällä koko päivän. Lisäksi Mossella kokeiltiin nyt ensimmäistä kertaa rauhoittavaa lääkitystä rakettipelon takia. Soitin Aistiin torstaina ja kysyin annostusta. Mosse sai alpratsolaamia (Xanor) oikeastaan koko aattopäivän ajan. Se toimi hyvin. Mosse oli oma itsensä, mutta takajaloissa kyllä näkyi, että sitä oli lääkitty. Sen vuoksi se sai yhden pienemmän annoksen illan mittaan ja se kostautui Mossen pakoreissuna yläkertaan. Se oli kuullut paukahdukset ja samassa se oli rynnistänyt äitini perään rappusiin portin läpi tai ilmeisesti ali. Vanhempani saivat sen valjaiden yms. avulla alakertaan ja se rauhoittui saatuaa lisää lääkettä. Varsinainen kaupungin ilotulitus sai sen nostamaan päätään, mutta muuten se oli senkin aikana rauhallinen. Ihanaa!!

27.12. lähetin Silvialle pari lyhyttä videota Mossesta. Hän oli tyytyväinen Mossen liikkumiseen.  Nyt Mosse saa liikkua 10-15 minuuttia kerrallaan. Olemme tehneet sen kanssa päivässä pari pisukävelyä ja sitten muutaman pidemmän.

Lumisade on jatkunut ja jatkuu yhä. Luonto on aivan valkoinen, talvinen. Pakkastakin on muutama aste eli ehkäpä tämä on nyt se pysyvä lumi.