Vanhempani tulivat Mossen kanssa Kokkolaan torstaina, ja perjantaina he lähtivät viikonlopuksi Israel-päiville. Mosse jäi minun kanssani. Eilen vietimme ihanaa aikaa pihassa Pakkiksella. Hoidin Mossea, leikimme yms. Kävimme tietysti myös tutuilla poluilla kävelemässä.

032-normal.jpg

035-normal.jpg

Eilen illalla Mosse tuli portilta, kun kutsuin sitä, mutta se roikotti vasenta etutassuaan. Voih. Vertakin tuli, joten arvasin, että jotain oli mennyt rikki. Luulin, että kannuskynsi oli ironnut ja laitoin tuffereita ja siteen. Kauluksenkin otimme käyttöön yöksi. Mossen jalka oli tosi kipeä, joten se sai särkylääkettä.

Tänään soitin päivystävälle eläinlääkärille, joka oli tällä kertaa Pietarsaaressa. Saimme sinne ajan ja menimme näyttämään jalkaa. Lääkäri oli oikein mukava. Hän on saksalainen, joka on töissä Ruotsissa, mutta nyt meidän iloksemme päivysti tuolla. Mossen jalka saatiin tutkittua, vaikka se oli kyllä hirmu kipeä. Aiemman sydänkomplikaation takia Mossea ei rauhoitettu, vaan annettiin vain paikallinen puudutus. Lisäksi tietysti pidin siitä vahvasti kiinni, koska tutkimus oli kivulias ja raakkaaminen oli Mossen mielestä ihan tyhmää. "Falanx 1+2 på första falangen vänster fram är av. 3-falangen går att palpera." Nyt Mossella on jalassa side, jota vaihdetaan aamuin illoin. Lisäksi sillä on kipulääke- ja antibioottikuuri. Toivottavasti asia hoituu näin. Löysin kotona portilta Mossen kannuskynnen sisältöineen. Kumma poika se on, kun ei mitään huutanut eilen, kun tapaturma tapahtui! Sen on täytynyt sattua paljon. Kai se vain käy niin pian, ettei sitä siinä huomaa ja kipu tulee sitten hetken päästä. Pidimme välillä taukoa eläinlääkärillä, niin että Mosse sai juoda ja lääkäri antoi sille herkkuja. Kun kaikki oli valmista, lääkäri pyysi saada ottaa Mossesta valokuvan. :)

111-normal.jpg

Pakkiksen piha kylpee auringossa! Yksi ruusu vielä kukkii ruusunmarjojen seassa ja omenapuu on aivan täynnä omenoita.

001-normal.jpg

Kultapallot ovat ihania loppukesän kukkijoita.

057-normal.jpg

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille lukijoillemme!