Syyssade ropisee tasaisesti ja ilma on harmaa. Pari kirkasta vaahteraa kuitenkin valaisee takapihaa, jonne minun ikkunani ovat. Olimme Nanan kanssa tiistai-keskiviikkoyön Pakkiksella. Talossamme on putkistoremontti. Tiistaina laitettiin putkia meillä ja vessanpönttö vaihdettiin. Nyt se on uutta mallia, jossa voi valita ison tai pienen huuhtelun. Remontti oli iltaan mennessä valmis, joten ajatellin, että tulemme yöksi kotiin. Kyselin vedenkäyttämisestä ja sain kuulla, että vettä saa käyttää normaalisti, vessan saa vetää jne. Sitten tuli yksi tarkennus: Vessan saa siis vetää, mutta pöntöllä ei saa istua ennen keskiviikon puolta päivää. Menimme Pakkikselle.  Nana on aina tyytyväinen Mossen kanssa nukkuessaan eli sinne on kiva mennä. Mosse ontuu vähemmän, mutta liike ei ole puhdas. Se on kyllä sellainen papan (isäni) oma mussukka. Kun papa oli yhden päivän poissa, Mosse seurasi häntä kaksi seuraavaa päivää todella tiiviisti joka paikkaan!

Minessa oli meillä iltapäivähoidossa torstaina. Kävimme metsässä, mm. Minessan portailla, ja löysimme muutamia puolukoita Minessan suureksi iloksi! Nanakin sai maistaa syksyn herkkuja.

Tänä viikonloppuna oli Kyrkhelg i Karleby eli suurin osa ajasta kului kirkolla. Saimme lisäksi Minessan eilen yökylään. Suunnittelimme metsäretkeä tähän aamuun, mutta pikkuinen oli vähän lämmin ja väsynyt eli jätimme sen toiseen kertaan. Nyt on aika valmistautua huomenna alkavaan työviikkoon. Iloa ja aurinkoisia ajatuksia sateen keskelle! (Nanan kuva on aika samea, kun nappasin sen kaukaa huomatessani Nanan seisovan aika nätisti asennossa.)