Kiitos kaikille teille rohkaisevista kommenteista, joita olitte kirjoittaneet tuohon edelliseen blogikirjoitukseeni! On aina yhtä ihanaa, kun elätte mukana vaiheissamme. Mukavaa on myös se, että osa jaksaa kommentoida myös silloin, kun ei ole tapahtunut mitään järisyttävää. Kiitos siis!!

Nana nukkui eilen aamupäivällä sohvalla, kun minä siivoilin olohuoneessa olevaa kaappia. Sohvasta on tullut Nanalle mieluinen paikka. :) Olen vaalentanut kuvaa aika paljon, jotta kasvoista erottuisi muutakin kuin musta maski.

1994553.jpg

Olimme eilen Nanan kanssa Hannalla kylässä. Mandy ja Sami olivat reissussa. Nana oli jotenkin tosi läähättävä ja hosuva, mutta kyllä se välillä rauhottui kanssamme sohvalle tai sitten lattialle. Selittelin, että ei se vaan kotona ihan tällainen ole ja mieleeni tulivat kaikki ne vanhemmat, jotka selittelevät samaa lapsistaan kylässä ollessaan. ;D Kiitos Hannalle tosi kivasta illasta!!

1994448.jpg

Tänään Nana ja minä olimme Minessan, äidin ja Mossen kanssa metsässä. Minessa talutti Nanaa ja äitini Mossea.

1994465.jpg

"Kiipeä tänne Nana", houkuttelee Minessa.

1994469.jpg

"Nyt minä hyppään!!" tuumii Minessa.

1994473.jpg

Mosse valvoo tilannetta.

1994476.jpg

Minessa kiipeää mielellään kiville ja hyppii niiltä. Kävimme etsimässä vähän uusiakin kivipaikkoja. Menimme vanhoille rappusille, jotka ovat aina kiehtoneet minua. Kovasti Minessa houkutteli Nanaa rappusille. Minessa tarjosi namuja ja veti kaulapannasta, mutta Nana kävi vain syömässä namut ja tuli takaisin alas. "Tule vaan, minä autan sinua", jutteli Minessa.

1994480.jpg

Ilo oli suuri, kun Mosse tuli seisomaan ylärappuselle. Kun vaan vielä Nanakin olisi saatu siihen houkuteltua.

1994494.jpg

Nana

1994502.jpg

ja Mosse

1994505.jpg

Minessa halaa Nanaa. Lenkin jälkeen Minessa juotti koirat ja kävi sitten tyhjentämässä loput vedet läheiseen vesilätäkköön. :)

1994510.jpg

Veimme koirat kotiin ja menimme vielä puistoon Minessan kanssa. Minessa meni ajamaan puista autoa ja totesi rattia kääntäessään vähän pettyneenä: "Ei se toimi." :D