Meille ei kuulu Mossen kanssa mitään ihmeellistä. Suloinen se kyllä on! Olemme ulkoilleet tietysti päivittäin niin pisulenkeillä kuin Bolidenissä. Parina iltana olemme menneet sinne pimeällä, mutta onneksi otsalamppu valaisee ihan hyvin. Paitsi silloin, kun se on kotona. Eilen oli todella sumuista, joten ei kai se lamppukaan niin paljon olisi auttanut. Mosse touhuaa lenkillä riippumatta siitä, onko valoista vai ei. Itseeni se kuitenkin vaikuttaa, koska Mossen yht'äkkiä ryhdistäytyessä tuntuu hyvältä, kun voin vähän valaista ympäristöä!Lumi on sulanut metsässäkin. Tässä sitä vielä on, kuva on alkuviikolta. Yhtenä iltana Bolideniin ajellessamme näimme ketun. Minessa oli silloin mukana. Pysäytin auton, avasin ikkunan ja katselimme nättiä tuuheahäntäistä kettua, joka puolestaan katseli meitä. Minessa vilkutti sille, kun se lähti menemään metsään. Vähän väliä se kuitenkin pysähtyi ja katseli meitä.
Tänään olemme puuhailleet pihassa. Harjasin Mossea, leikkasin kynnet yms. Se tykkää siitä, että hoitotoimet tehdään pihalla. Ehkä sen tulee sisällä liian kuuma, kun harjaan sitä.
"Näinkö sä aatelit, että mä poseeraisin?""Vai tälleen tavallisesti istuen?"Tänään makoilimme arkkarissa lattialla. Lopulta asetuimme niin, että Mossen jalat olivat pääni vieressä ja sen pää oli jalkojeni luona. Koska se haluaa mielellään nuolla ja hoitaa, se onnistui jotenkin kääntymään ilmassa paikallaan 180 astetta ja mätkäytti päänsä minun pääni päälle! Sitten sain huolellisen kasvohoidon. heart