Kiitos kauniista kommenteista Nanan synttäripostaukseen! Eilen illalla kävin papan kanssa katsomassa kynttilöitä, koska hän ei ollut päivällä mukana. Näin kauniisti ne paloivat ja loivat kaunista lämpöä metsätien päässä.

Hain kynttilät tänään äidin kanssa pois, vaikka ne vielä paloivatkin. Huomenna on reissuunlähtö, enkä halua, että ne jäävät sinne luontoon sammuneina ketään häiritsemään. Tänään pieni lampi oli jäässä!

Kiitos kaikille Mossea onnitelleille! Mosse lähettää tervehdyksenä kotipihan viimeiset kukat, jotka isoksi yllätykseksi ovat lobelioita. Kuvan otin toissapäivänä!

"Erityiskiitos Sadulle, Pavelle ja Manulle maistuvasta synttärilahjasta", hihkuu Mosse.

"Kiitos Satu ja pojat enkelistä ja kiitos levystä. Olette ihania, kun muistatte meitä", sanovat Minessa ja Hanna.

Juttelin tässä yhtenä päivänä Mossen kasvattajan kanssa puhelimessa. Puhuimme siitä, kun Mosse ei näytä kipuaan, vaikka sitä on ja se näkyy ontumisena. Anne kertoi, että linja, josta Mosse on, on hyvin elämänmyönteinen ja iloinen. Mossen taustakoirat eivät myöskään ole näyttäneet kipua, vaikka sairaudet ovat olleet jo pitkällä. Mossehan on iloinen poika. Se leikkii mielellään omien ihmistensä kanssa. Tässä on yksi ihana kuva Mossesta, jossa sen elämänilo näkyy. Se oli ihan innoissaan ja piehtaroi iloisena tässä yhtenä päivänä.

Tässä vielä kaksi kuvaa Mossesta. Näissä näkyy pieni kuura, joka tuli Nanan synttärinä.

Tänään pesin Mossen ja huomenna lähdemme sen kanssa lääkärireissuun.