Maanantaina oli upea ilma ja tein töiden jälkeen koirille jäljet. Mossen jälki oli suorahko ja pitkä. Tein sen Bolidenin tien radan puoleiselle sivulle. Nanan jälki oli tien toisella puolella. Se oli lyhyempi. Molemmilla oli yksi esine ja loppupiste. Nana pysyi ihan kivasti jäljellä ja löysi esineensä. Se vaikutti iloiselta jäljestäessään. Mossella oli todella vauhti päällä. Se eteni välillä puolijuoksua niin, että sitä vähän toppuuttelinkin. Välillä se vaihtoi ilmavainulle ja silloin reitti meinasi hävitä. Ehkä se olisi omaa tietään mennyt takaisin jäljelle, mutta pysäytin sen kuitenkin ja se alkoi taas kulkea oikeaa jälkeä. Ajattelinkin laittaa sille seuraavan kerran taas enemmän esineitä matkan varrelle, jotta se malttaa seurata jälkeä vielä tarkemmin.

Nanalla on välillä kovin uupuneet takajalat. Siksi toisinaan vien Nanan aamuyön pisun jälkeen Pakkikselle, jottei sen tarvitse mennä portaita ihan edestakaisin. Päivän mittaan jalatkin sitten vertyvät. Olemme nauttineet kauniista ilmoista käymällä työpäiväni jälkeen Nanan metsässä ja iltaisin Bolidenillä.

Kävimme keskiviikkona pitkästä aikaa Harrbådassa Ilonan ja hänen viiden koiransa kanssa.

Joutsenet ja muut vesilinnut olivat kokoontuneet rantavesiin. Kyllä laulujoutsen on puhtaan ja kauniin näköinen. Hienohan kyhmyjoutsenkin on, mutta laulujoutsen on mielestäni kauniimpi.

Nana kävi vähän "kävelemässä" auringon sillalla.

Nanalla oli pieni mahatauti tällä viikolla. Onneksi se meni ohi Inupektillä. Se oli ilmeisesti kuitenkin ihan mahatauti eikä vain ruokajuttuja, koska Danne-kingcalle ripuloi tapaamistamme seuraavana yönä.

Tein tänään viikonlopun alkajaiseksi Nanalle jäljen tehtaiden risteyksestä vasemmalle olevaan metsään. Laitoin kolme esinettä ja loppulöydön. Paikassa oli paksua ruohomätästä ja aika kosteaa. Johtuuko tästä kosteudesta se, että Nana kulkee jäljestä sivussa? Olisi kiva, jos joku vastaisi. Kuvan olen ottanut niin, että jälkimerkit näkyvät. Se seurasi jälkeä tosiaan tuossa sivussa, mutta kävi kuitenkin merkkaamassa esinelöydöt ja saamassa palkan niistä.

Oikein mukavaa viikonloppua teille, jotka käytte lukemassa kuulumisiamme.  Ilahdun, jos jaksatte laittaa pienen kommentin tai tervehdyksen!