Nana edustaa tässä kirjoituksessa "verta".  Eilen olimme Kälviällä eläinlääkärissä ja Nanan verikorva (vasen) tyhjennettiin. Se oli tosi täynnä. Kun se saatiin tyhjäksi, sinne pistettiin kortisonia. Tänään se on taas jo täyttynyt, ei toki niin täydeksi kuin mitä se oli. Jos se on vielä huomenna tuollainen, niin on luvassa kotipunktio. Näin sovimme lääkärimme kanssa. Nanalle on myös aloitettu säännöllinen Rimadyl-lääkitys, koska korva näyttää aristavan. Verta tulee nyt taas myös siitä nisästä, joka on ennenkin vuotanut. Onneksi veri on kirkasta eli nisässä ei ole tulehdusta. Seuraamme tilannetta ja toivomme, että tilanne taas rauhoittuu. Tiedoksi heille, jotka ovat vasta alkaneet seurata blogiamme, että Nanalla on nisäkasvaimia. Niitä on ollut jo yli vuoden ajan. Jos ne poistaisi, vaadittaisiin todella iso leikkaus, jossa haava olisi puolimetrinen. On mahdollista, että Nana ei tällaisesta leikkauksesta enää jaksaisi toipua eli seurailemme vain tilannetta ja toivomme, että tauti etenee hitaasti.

Mosse oli mukana lääkärissä. Kivespussin tulehdus ei ole vielä kokonaan parantunut. Nyt jatketaan paikallishoitoa Fuciderm-voiteella ja Bepanthenilla.

Hikeä edustavat lumikasat! Isäni on pudottanut lunta katolta eilen ja tänään. Niistä lumista tehdyt kasat eivät tosi näy Nanan kuvassa. Kyllä tämä talvi on todella lumirikas. On mielenkiintoista nähdä, millaisen kesän saamme ja millainen on ensi talvi. Mosse katsoi kaipaavasti kuistin ikkunasta, kun Nana oli pihalla valvomassa Minessan lumileikkejä. Se ei vielä saa mennä mukaan makoilemaan tai leikkimään sinne.

 

Kyyneleet... ne vuosivat eilen (ja tänäänkin...), kun sain tietää, että Myrtti-leo jouduttiin lopettamaan.  Myrtistä kirjoittelin kuutisen viikkoa sitten, kun se jäi kotipihassaan ison putoavan männynoksan alle. Myrtti leikattiin ja paraneminen näytti alkaneen hyvin. Reisiluuhun naulattu levy petti eilen ja Myrtti nukutettiin ikiuneen. Hyvää matkaa pieni Myrtti! Lämmin osanotto Myrtin koko perheelle tätäkin kautta.