Kiitos kyselyistä koskien Nanan ontumista. Nana voi paremmin, se ei ole nyt ontunut. Sillä on aina välillä vaikeuksia, jos sen tasapaino horjahtaa ja sen pitäisi ottaa sivuliikkeitä. Ne ovat kankeat, haparoivat. Sitten tulee taas parempi kausi. Ehkä tuo ontuminen liittyi tähän tai sitten se oli jotenkin satuttanut itseään, vaikkei mitään selkeää kipukohtaa löytynytkään. Rimadyl-kuuri on sillä vielä kesken ja Mossella myös, koska sille jouduimme aloittamaan kuurin jo toistamiseen. Kun lääkärimme palaa lomalta, kysyn, jos Mossen ranteet vaikka kuvattaisiin. Saisimme uutta tietoa nivelrikon etenemisestä ja lääkitystarpeista. Se saa C-vitamiinia ja nivelaineita säännöllisesti, kuten myös rustoja. Mossellahan on ollut ennen tätä ontumista tosi pitkä hyvä kausi barffauksen aloittamisen jälkeen.

Pakkiksen pihassa on kukkapenkit laitettu syyskuntoon. Kultapallot, petuniat ja pelargonit ilahduttavat meitä vielä kukkasilla. Pihlajat ovat punaisia marjoista. Koivuissakin on jo syysväri.

Seuraavat kaksi kuvaa olen ottanut Katarinan torilla. Taustalla näkyy vanha vesitorni.

Olin Nanan kanssa eilen tunnelmoimassa Nanan poluilla. Kyllä nämä syksyn aurinkopäivät ovat ihania! Mikä onkaan mukavampaa töiden jälkeen kuin lähteä Nanan kanssa rauhassa kävelemään metsään ja nauttia yhdessäolosta. Kuvasin luonnon lisäksi rakasta Nanaani.  Sen turkki on taas kiiltävä. Biotiinilisä ei siihen ole ehtinyt vaikuttaa eli se on ihan vain itsekseen uudistunut.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille lukijoille! Kiitos jälleen kommentoinnista!