Nana ja Mosse ovat molemmat kovasti mieltyneet pihamme omenoihin. On tosi hauska katsoa heitä, kun he kirmaavat kilpaa kohti omenoita, joita kuitenkin riittää runsain määrin molemmille. :) Mosse tekee vaikka minkälaisia hyppyjä ja pomppuja leikkiessään omenoiden olevan palloja tai vaikkapa pakoon yrittäviä saalistuksen kohteita. :D

910836.jpg

910840.jpg

Nana mutustaa omenaa antaumuksella. Lurps, miten hyvää!

910841.jpg

Mosse harkitsee, voisiko nyt jo aloittaa, vai vieläkö omenaa pitäsi vähän "väsyttää" viskomalla sitä ilmaan ja ottamalla sitten kiinni.

910842.jpg

Pusu sulle Nana! Olit ihan liian kauan se kaulus kaulassa!

910846.jpg

Pusu sulle Mosse! Jaksoit tosi hienosti olla rauhassa mun kanssani. Nyt ollaan kyllä sitten riehuttu senkin edestä. ;)

910850.jpg

Olimme Nanan kanssa tänään taas Tainalla silmäkontrollissa. Olen tosi iloinen, koska paine oli leikatussa silmässä nyt 8 , toisessa 7. Pupilli oli kuulemma paremman muotoinen, vaikka en oikein kyllä itse sitä huomannut. Lääkityksenä on tällä hetkellä vain kaksi silmätippaa eli se painetippa Trusopt ja sitten Oftan Dexa-Chlora. Huomenna soitan taas Sannalle ja kyselen tuosta lääkityksestä. Laitan tähän kuvan Nanan silmistä. Vasemmassa silmässä näkyy täysin pyöreä ja selkeärajainen, joskin sokea pupilli. Oikea on huomattavan epäselvärajainen. Mutta pääasia on, että sillä näkee!

910885.jpg

Laitanpa tähän lopuksi vielä kuvan söpöstä Mossesta, ettei kenellekään jää mieleen kummittelemaan nuo Nanan silmät. ;)

910887.jpg