Tänään oli Nanan punnitus. Painoa oli saman verran kuin viime viikolla. Olen todella tyytyväinen. Nana on saanut vähän pienempiä annoksia kuluneella viikolla. Paino vaikuttaisi olevan nyt melko sopiva. Jossain vaiheessa mietin sitten, jos vaikka vaihtaisin Nanalle jonkun ns. normaalin ruoan. Nyt jatketaan vielä Royal Canine Intestinalilla.

Koitamme käydä joka päivä Nanan kanssa pikkuisen yhdessä metsässä. Kovin pieniä nämä kävelymme vielä ovat, ei Nanan vaan minun takiani, mutta sinnikkäästi silti aina mennään. :) Näillä retkillä on lähinnä mielenvirkistystarkoitus. Varsinaisen lenkin Nana saa vanhempieni ja Mossen kanssa.

1562739.jpg

Mamman oma mussukka!!

1562747.jpg

Ihania hajuja tulee tuolta päin...  Nana on kuvissa vapaana, koska en halunnut kuviin perässä laahaavaa talutinta. ;) Muutenkin metsässä ollaan vapaana silloin, kun se on mahdollista.

1562742.jpg

Nanalla oli eilen aivan ihana ilta! Nana pääsi pitkästä aikaa hierottavaksi. Tuija-hierojamme on äitiyslomalla ja hoitaa suloista Minttu-tyttöstä. Hän lupasi kuitenkin ottaa Nanan hierontaan ja olin tosi iloinen. Kiitos Tuijalle tästä lahjasta, jonka Nanalle annoit!! Nana sai hellää hoitoa ja me päivitimme siinä samalla Tuijan kanssa kuulumisia. Tuija sanoi, että Nanan ristiselkä on tiukka, kuten ennenkin. Rintalihaksetkin olivat tiukat, mutta pehmenivät hyvin. Selässä Nanalla on niin paljon ja niin suuria rasvapatteja, ettei selkää voinut oikein hieroa. Noiden pattien hierominenhan ei tee hyvää. Kokonaiskäsitys lihaksista oli, että Nanalla on ihan normaalit "vanhan koiran lihakset".