Huonot tai siis oikeammin raivostuttavat jutut ensin... Kirjoittelin aiemmin siitä, että Nanalle tilaamani ruoka (RoyalCanin Intestinal) ei tullutkaan ennen juhannusta. Lääkäri (paikka, jossa asioimme vain tämän ruoan takia) lupasi katsoa meille näytepusseja, jotta pärjäämme, mutta turhaan odotin hänen lupaamaansa soittoa tulla hakemaan ne. Saimme Nanalle toisesta paikasta vastaavaa ruokaa (Hill's i/d), josta kuitenkin tuli ripuli ja oksentamista. Porkkanakuuri paransi tilanteen. Maanantaina odotin taas soittoa, että ruoka olisi saapunut, mutta kun soittoa ei tullut päättelin, että juhannus on ehkä sotkenut toimitusta ja tiistaina se ihan varmasti tulee. Sain huomata tämän olevan toiveajattelua. Maanantai-iltana Nana alkoi taas ripuloida ja kun klo 1 yöllä olin sen kanssa ulkona, kävin samalla ABC: llä ostamassa lisää porkkanoita, joita sitten keittelin yöllä valmiiksi aamua varten. Loppuyö sujui rauhallisesti ja heti aamulla soitin eläinlääkärille kysyäkseni ruoasta. Mikä oli vastaus? Vastauksena oli vastaaja, joka ohjasi soittamaan toiseen numeroon. Soitin, ja mikä siellä oli vastaus? Vastaaja, jossa kerrottiin, että lääkäri palaa lomalta 7. heinäkuuta. Itkuhan minulle jo melkein tuli raivosta ja pettymyksestä. Tilaan eläinlääkäriltä erityisruokaa, jonka saapumisesta luvataan ilmoittaa ja sitten lähdetään lomalle ilman mitään ilmoitusta. Argh!! Soitin numerotiedusteluun ja lopulta sain jonkun ruoasta tietävän langanpäähän. Ruoka tulee keskiviikkona, soitamme sitten, kun voit tulla noutamaan sen, sanottiin. Sain hakea ruoan lopulta tänään illalla, koska he eivät olleet paikkakunnalla aikaisemmin. Kerroin harmistumiseni ja lääkäri vastasi unohtaneensa asian. Toimituksessa voi aina tulla viivytystä, sille ei voi mitään. Mutta lomalle lähteminen ja asian unohtaminen, no onhan sekin inhimillistä, mutta erittäin ikävää. :(

Seuraavaksi sellaista suloista ja ihanaa eli kuvia nukkuvasta Nanasta. Kuvat olen ottanut viime yönä. Voisiko yön tunnit käyttää muka paremmin kuin kuvaamalla pientä kullanmuruaan!! ;) Kuvat on otettu tässä järjestyksessä vähän eri aikoihin viime yönä. Nanalla on lupa nukkua sohvassa ja aika usein se johonkin aikaan yöstä siellä nukkuukin. Viime yönä tosin poikkeuksellisen paljon.

"Mmmm, miten suloisen pehmeää..." Tassukin on söpösti tuolla tyynyjen alla. :)1674974.jpg

"Aaah, rentoa ja ihanaa. Tässä sohvallani mahtuu mukavasti köllimään."

1674975.jpg

"Ei oikein pysy tyynyt menossa mukana. Voisikohan tähän saada laidan?"

1674976.jpg

Tänään illalla tapasimme taas Mandyn metsässä. Tytöillä, varsinkin Mandylla, oli niin paljon vauhtia, että kuvat ovat lähes poikkeuksetta tosi epätarkkoja. Mandy on vilkas ja iloinen. Välillä se Nanan mielestä tulee liian liki ja silloin Nana äännähtää, mutta välillä on ihan kiva, että Mandy käy vähän nuolaisemassa suupielistä. Välillä Mandy teki ihania leikkiinhoukutteluyrityksiä, mutta ei sitä oikein onnistanut. ;)

1676784.jpg

Nämä kuvat ovat mielestäni kovin liikuttavia ja suloisia. Nanalle ei koskaan suotu omaa pentuetta, mutta näissä kuvissa on sellaista herkkää äiti-lapsi-tunnelmaa. Mandy tutki muuten viimeksikin kovin toiveikkaana Nanan mahanalustaa, mutta eipä sieltä silloinkaan maitoa herunut. ;)

1676786.jpg

1676791.jpg

Nyt olemme pari päivää Nanan kanssa Pakkiksella Mossen kanssa. Vanhempani ovat pienellä reissulla ja me pidämme taloa pystyssä. ;)