Viikon aikana on kaksi perhettä menettänyt upean leijonakuninkaan. Otamme lämpimästi osaa suureen suruunne Marita ja Seppo sekä Yvonne perheineen.

Vanhempani ja Mosse lähtivät tänään mökille laittamaan vesipumppua paikoilleen. Eilen koirat leikkivät pihalla. Nana: "Me aletaan leikkiä."

"Kas näin, näin me tanssahtelemme."

"Hei, mihinkäs Mosse nyt lähtee?"

"Okei, leikitään seuraa johtajaa-leikkiä, Mosse johtaa."

"Ah, olemme aurinkosateessa!!"

Leikkimisessä tulee jano. Nana ja vesikuppi, joka näyttää kylläkin olevan aika tyhjä.

Mosse ja lemmikit.

Nanani.

Nanan nauru.

Nauru pidentää ikää, joten toivottavasti Nana nauraa jatkossakin paljon. Nanan vointi ei ole ollut huono. Välillä vaikuttaa siltä, että limaa alkaa erittyä paljon, mutta tähän asti on pärjätty hyvin. Tänään oli hellesää, eikä Nana olisi halunnut syödä. Niinpä kävin ostamassa herkkuja, jotta sain sen syömään. Minessa tuli yökylään ja koska vanhempani ovat poissa, tämä on ensimmäinen yö pitkästä aikaa, kun Nana nukkuu alakerrassa yksin. Tuossa se tuhisee rauhallisesti, kun kirjoitan tätä arkkarissa. Käyn Nanaa yöllä katsomassa täällä ja onhan yö tässä jo hyvässä vauhdissa.

Laitan vielä muutamia kuvia, jotka sopisivat hyvin otsikon "Jumalan kunnia luonnossa" alle. Ajatus tuli siitä, kun tuo oli esitetty sunnuntaina jumalanpalveluksessa. Minä olin silloin pitämässä pyhäkoulua, vaikka virallisesti pyhäkoulut ovat jo kesälomalla. Minulla on kuitenkin niin innokkaita pyhäkoulutyttöjä, että olen pitänyt pyhäkoulua toukokuun ja nyt kesäkuussakin heidän toiveestaan.

Omenapuut ja syreenit kukkivat kauniisti.

Omenapuu on kaunis kuin kesäinen morsian!

Nyt on se aika, jolloin syreenien huumaava tuoksu valtaa pihapolun ennen kuin pihlajan kukat avautuvat.

Lopuksi vielä lemmikkikuvia.

Halaus teille kaikille ihanille lukijoillemme! Kiitos rohkaisusta ja myötäelämisestä!