Eilen illalla sattui pieni kotitapaturma. Mosse raukka! Ei, Mosse ei onneksi satutttanut itseään. Se oli vain osallisena minun tapaturmaani. Olin eilen illalla koiravahtina Pakkiksella. Mosse halusi makoilla kuistissa. Nana oli jaloissani arkkarissa. Jossain vaiheessa huomasin, että Mosse oli siirtynyt nukkumaan kuistin porraskoloseen. Kuisti, keittiö ja kamari olivat pimeänä, kun lähdin yläkertaan toimittamaan jotain asiaa. Kamarissa huomasin olevani ilmassa ja tömähdinkin jo samassa pitkin pituuttani lattiaan. Auts!! Sattui todella paljon. Ilmalentoni aikana ihmettelin, mihin olin saattanut kompastua. Mossehan se oli, joka olikin siirtynyt kuistista kamariin makaamaan poikittain keskelle lattiaa. Mosse oli tosi mielissään, kun mätkähdin siihen lattialle ja alkoi heti nuolla kasvojani ja läppiä tassulla ystävällisesti. Itseäni ei kyllä juuri huvittanut, vaan itkuhan siinä tuli, kun polveen sattui niin hirveästi. Särkylääke ja -voide sekä kylmäpakkaus (heh, oikeasti pakastevihannespussi) auttoivat niin, että tänään olen voinut kävellä jo ihan hyvin, vaikka polvi tietysti on vieläkin kipeä. Käsivarret ovat ihan hellät, koska niihin tuli varmaan suurin täräys, kun otin käsillä vastaan. No, mieluummin niin kuin murtunut nenä. ;)

Minessa oli luonani leikkimässä maanantaina illalla. Meillä oli mukavaa ja Nana seuraili sivusta, kun Minessa "puki" pupua.

"Hmm... mitäs täältä kylvystä löytyy?" tutkii Nana.

Minessahan siellä oli autojen kanssa kylvyssä. Autot ovat tällä hetkellä ihan ykköskylpyleluja. :) Niillä on hauska ajella kylpyammeen reunalla ja pudotella niitä sitten veteen.

Kiitos taas mukavasta illasta Minessa!