Lämmin kiitos jokaiselle edelliseen postaukseen kommentoineelle! Olette ihania.

Venetsialaiset on taas vuodeksi vietetty. Hyvä niin, ajattelee ainakin Mosse, joka oli ihan onneton paukuista ja raketeista. Päivä meni mukavasti ja olimme koko perhe Pakkiksen pihassa. Meillä oli oikein mukavaa ja nautimme viimeisestä kesälauantaista.

Iltaa kohden tunnelma kuitenkin muuttui. Mossea alkoi taas pelottaa ja se kuolasi kovasti, joten laitoimme sille huivin kaulaan. Huiveja meni useampi sen illan aikana.

Kuva on kodinhoitohuoneesta, jossa ompelin koneella tv:n pauhatessa aulassa. Koitimme saada muita ääniä peittämään ulkoa tulevat pelottavat ääneet. Mosse pyrki mitä pienimpiin koloihin. Tässä se on tunkenut itsensä silityspedin ja seinän väliin. Se teki myös toistuvia vierailuita sänkyihin.

Minessa oli kutsunut minut heille illalla, kun heillä oli 5 rakettia. Kävin heillä, ja erinäisten asioiden takia kotiuduin lopulta vasta puolen yön aikaan Minessa mukanani. Olin ajatellut mennä ajelemaan Mossen kanssa, mutta isäni sitten ajelutti sitä klo 22-01. He ajelivat Kannukseen yms. Siellä Mosse oli rauhallinen ja tyytyväinen. Hyvä niin. Uudenvuodenyötä varten tarvitsemme varmaan Mosselle jotain lääkettä tms. Silloinhan paukuttelua ei pääse pakoon.

Onneksi elämässä on myös ihania asioita kuten omenat. Tässäpä teille muutama kuva onnellisesta Mossesta, joka innostui ihan piehtaroimaankin omenoiden kanssa.

Hahaa, et taida päästä karkuun, tuumaa Mosse omenalle.

Onnellinen Mosse.

Mosse ja vanhempani lähtivät tänään mökille ja minä menen sinne huomenna. Olen ottanut perjantain palkattomaksi vapaaksi, jotta koko aika ei mene matkustamiseen.