Rakkaista rakkain Nanani täyttää tänään 8 vuotta!! Paljon onnea suloiselle ja ihanalle veteraanilleni!! Koko perheemme rakastaa sinua ja toivottaa sinulle vielä monia hyviä vuosia kanssamme!!

2074229.jpg

2073768.jpg

Mitä olisi synttärien vietto ilman ihanaa Mosse-ystävää. :) Mosse oli sonnustautunut tänään vähän herkempään kravattiin, kun oli tyttösen synttäreille kutsuttu.

2074230.jpg

2073771.jpg

Paljon onnea myös kaikille Nanan sisaruksille!! Erityispusuja Hippu-veljelle!!

Hyviä uutisia Mossesta!! :) Vanhempani olivat tänään illalla lääkärissä Mossen kanssa. He soittivat puolisen tuntia sitten lähtiessään lääkäristä kotiin päin (kello on nyt 22). Mosselta kuvattiin tällä kertaa vasen jalka, koska ongelmat näyttivät nyt olevan siellä. Ranteesta löytyi lievää arthrosia eli nivelrikkoa, mutta mitään pelottavaa ei sieltä löytynyt!! Kiitos Jumalalle!! Samoin kiitos kaikille teille, jotka olette Mossesta kyselleet. On niin hienoa huomata, että on ystäviä, jotka "jakavat ilot ja huolet". :) Mosse jatkaa Rimadyliä ja liikuntarajoitusta viikon verran ja sitten menemme kontrolliin. Mosse muuten punnittiin tässä samalla kertaa ja paino oli 62 kg. Kyljissä ei tunnu mitään ylimääräistä, eli poika on kasvattanut itselleen hyvät lihakset!