Olin Nanan kanssa lääkärissä keskiviikkona. Nanaa jännittää aina odotushuoneessa tosi paljon. Odottelimme siis ulkona, kun ilmakin oli ihan kiva. Sisällä hoitohuoneessa Nana on aivan rauhallinen. Esimerkiksi, kun siltä otettiin verikoe, se piti tassunsa täysin paikallaan. Hyvä niin. Näytin Nanan nisää, joka on erittänyt aika runsaasti viime aikoina, mutta onneksi siinä ei ole tulehdusta. PVK oli ihan normaali. Hemoglobiini tosin oli 135 ja se oli kuulemma alarajoilla. Maksa-arvoista vain afoksessa oli huomautettavaa, se oli n. 600. Vaikka se on oikein korkea, se on kuitenkin vain puolet edellisen kerran tuloksesta! Olin siis tyytyväinen siihenkin. Masuvaivojen syy ei tällä kertaa selvinnyt, mutta katsellaan rauhassa ja kokeillaan, saisiko niihin helpotusta esim. ruokarytmiä muuttamalla. Nana saa lisäksi happosalpaajia ja maitohappobakteereja. Viime yönä kävimme kolmesti ulkona klo 00.30-01.30, joten lopulta suuntasimme yhdessä Pakkikselle nukkumaan. Nukuin siellä sohvalla arkkarissa ja Nana nukkui omalla paikallaan kaakeliuunin edessä aamuun asti. Hyvä niin. Seuraava kuva on otettu kotona.

Mosse on iloinen ja suloinen kuten Nanakin, vaikka molemmilla on vähän vaivaa. Ontuminen ei ole vielä loppunut. Hierojalla Mosse kävi torstaina ja viikon päästä menemme taas. Nyt oli tiukka rintalihas antanut myöten ja päästiin hoitamaan muita paikkoja. Mosse ei arista mitään paikkaa venytettässä tms. Molemmat koirat makoilivat siinä vierekkäin, kun Mossea hoidettiin. Kun Mosse oli valmis, Nana siirtyi Tuijan viereen ikään kuin sanoen, että nyt on sen vuoro. Nana sai sitten ihanan sivelyhieronnan Tuijalta ja nousi sen jälkeen tyytyväisenä ylös. Olen sellainen ihminen näiden koirien kanssa, että vaivat pitäisi saada heti hoidettua ja koirat kuntoon. Kaikki vaivat eivät kuitenkaan ole näin hoidettavissa. Silloin pitää vain olla kärsivällinen ja tehdä tilanteesta paras mahdollinen.

Aurinko paistaa ja kaikesta huomaa, että nyt on kevät tai ainakin kevättalvi. Laitan tähän muutaman kuvan viime viikolta.

Pajunkissat kurkistelevat jo maailmaa, vaikka pääsiäiseen on vielä kuukausi aikaa! Se onkin tänä vuonna todella myöhään. Saapa nähdä, löytyykö silloin vielä pajunkissoja maljakkoon. Tässä kuvassa näkyy muutamia pajunkissojakin, vaikka itseasiassa kuva on otettu tuosta "ruususta".

Kiitos teille, jotka olette jättäneet kommentteja kirjoituksiin!