Vihdoinkin kuumeeni on poissa ja olemme taas Nanan kanssa yhdessä. :) Suuri kiitos vanhemmilleni, jotka hoitivat Nanaa taas hyvin ja rakkaudella, kun minä podin flunssaa. Kuume olikin sangen sitkeä, mutta nyt on vain yskä ja nuha enää jäljellä. Olin tänään jopa kävelyllä ja vähitellen nämä voimat palautuvat. Tänään on ollut niin upea ilma ja keväinen tuntu, että voimatkin siitä ihan elpyvät. :)

Aamulla menimme Nanan kanssa Pakkikselle. Mosse suoritti haisteluoperaation, jonka se tekee joka päivä. Pitäähän ystävä tarkistaa, jos se vaikka on tavannut vieraita kavereita. ;)


Pusi, pusi sinulle rakas Nana, siskoni ja ystäväni, kuiskuttaa Mosse.

Nyt leikitään!! Nana ja Mosse laulavat kilpaa "tahdon olla sulle hyvin hellä..." :D

Rakas, komea Mosse!

Äiti, Nana ja minä menimme jäälle kävelemään. Siellä ei ollutkaan enää niin hyvä kävellä, koska jään päällä oli osaksi vettä ja aurinko pehmitti lumen nopeasti. Nautimme kuitenkin leppeästä säästä. Otin kuvan aika mielenkiintoisista pilvistä. Harvoin olen nähnyt tällaisia viivapilviä. Enkä tämä on ns. pehmeä lasku ensi viikon työhön palaamista varten (kirjoitusvihko). ;)

Lumessa oli monin paikoin ihania jälkiä.

Nana haisteli, kuunteli, kuopi ja kaivoi tarkkaavaisena ja innokkaana. Jotain se onnistui suuhunsakin sieltä saamaan...

Nanalla on kova karvanvaihtoaika. Toisaalta tosi harmi, koska Nanan talvikarva on ollut vahva ja kaunis. Eilen illalla pesin Nanan ja tänään aloittelimme huolellista harjaamista. Tuota harjaamista sitten riittääkin moneksi päiväksi!

Nana on harmaantunut lisää parissa viikossa. Kuonossa ja tuossa lonkan päällä Nanalla on ollut harmaata/valkoista, mutta nyt sitä on ilmestynyt kulmakarvoihin. Voi, miten se tekee Nanasta heti paljon vanhemman näköisen. Koitin ottaa Nanasta sellaisen kuvan, jossa tuo näkyisi, mutta ei se kyllä tästä kuvasta näy.

Arvatkaa kuka!

Mossehan se on. :)