Terveisiä kesälomareissulta, jolta palasimme tänään kotiin. Kiitos Heidille perheineen mukavasta ajasta luonanne! Kävimme Nanan kanssa samalla reissulla tapaamassa tätini ja serkkuni perheitä. Oli kiva taas tavata! Oman lisänsä ohjelmaan toi viikonloppuna Lopella pidetty koirien SM-uintikilpailu. Se pidettiin nyt toista kertaa. Make, Valtsu ja Hippu jäivät viettämään poikien viikonloppua, kun me naiset matkasimme Lopelle kannustamaan Hilmaa. Nana matkusti takapenkillä omassa turvavyössään. Hertta ja Hilma olivat takatilassa. Tarkkaavainen katsoja voi huomata Nanan kirsun alemmassa kuvassa eli kyseessä on kolmen reissutytön yhteiskuva. ;)

1654437.jpg

1654446.jpg

Olimme ensin todella pettyneitä Laakasalon rantahuvilaan, jonka olin vuokrannut käyttöömme viikonlopuksi. Se oli huonossa kunnossa ja likainen. Kun sitten saimme asetuttua taloksi, niin kyllähän siellä asui... hinta vaan oli tosi suolainen mökin kuntoon nähden. Hyvä puoli oli se, että mökki oli ihan uintipaikan lähellä eli se toimi hyvänä tukikohtana. Leoväkeä oli paikalla oikein mukavasti, varsinkin tietysti sunnuntaina, kun oli joukkuekisa. Kilpailuaikana muut koirat eivät saaneet tulla alueelle. Tässä odotellaan lopputuloksia ja Hertta ja Nana tulivat pistäytymään. Sulo on ihan märkä uintisuorituksensa jälkeen!

1654580.jpg

Hilma (Maxigor Mystica) osallistui lauantaina 14.6. pidettyyn yksilökisaan ja sijoittui upeasti jättirotujen kolmanneksi. Toiseksi sijoittui myös leonberginkoira, Nana (Besaroon Aava Atentytär). Tässä kuvassa Heidi pitää esillä makkarapurkkia ja Hilma seuraa keskittyneenä. Uintimatka oli yksilökisassa 50 metriä ja joukkuekisassa 63 metriä.

1654506.jpg

Joukkuekisa uitiin sunnuntaina. Leoilla oli mukana kolme joukkuetta. Tosi upeaa! Leot sijoittuivat sijoille 4 (Nana, Romeo ja Bambi), 9 (Ami, Mimmi ja Misty) ja 11 (Hilma, Taika ja Sulo). Jotkut leot eivät heti halunneet hypätä veneestä  ja se lisäsi joukkueen loppuaikaa. Pääasia oli kuitenkin se, että kaikilla oli mukavaa yhdessä!! Kuvassa ovat Taika, Nana, Misty, Mimmi, Romeo, Sulo, Hilma, Ami ja Bambi ihmisineen.

1654552.jpg

Kilpailuun osallistunut leo ei ollut minun Nanani. Me olimme vain katselemassa, koska Nana ei ole koskaan hypännyt veneestä. :) Kokeilimme kuitenkin, millaista on olla kumiveneessä ja miltä tuntuu hypätä sieltä. Kuivaharjoittelu sujui hyvin, mutta vesiharjoittelua emme päässeet kokeilemaan. Siinä on vaikeutena se, että ensikertalainen yleensä plumpsahtaa kokonaan veden alle ja voi säikähtää kovastikin.

1654572.jpg

1654574.jpg

Herttakin koitti veneeseen menoa. Siellä oli ihan mukavaa oleskella ja hyppääminenkin sujui hienosti.

1654577.jpg

Nanasta ja Hertasta tuli kaverukset. :) Tässä ne makoilevat aittamme ulkopuolella "Hippulassa".

1654587.jpg

Laitan tähän vielä seisotuskuvan Nanasta. Kuva on otettu  eilen "aamukävelyllämme".

1654601.jpg

Nyt odottelemme Mossen kotiutumista tässä parin päivän sisällä. Nanalla onkin jo ikävä ystäväänsä!