Nana ja minä olimme eilen Ilonan, Madden ja Miisan kanssa metsässä kävelyllä. Sen jälkeen menimme Madden 2-vuotissynttärijuhlille. Kiitos mukavasta yhdessäolosta ja herkullisista tarjoiluista!! Nanallekin oli varattu ihana herkkuluu. :) Kuvassa Nana, Toivo, Varpu ja Madde, Ilona ja Miisa. Sassy ei valitettavasti näy kuvassa. Se lienee Varpun jaloissa.

Miisa, Ilona ja Nana. Miisa oli aivan liikuttavan näköinen, kun Nanan kanssa olimme lähdössä kotiin. Se riiputti päätään ja häntään niin, että häntä oli aivan valahtanut alas asti. Miisalla ja Maddella oli ihanat rusetit kaulassa synttäreiden kunniaksi. :)

Tänään Nana, Mosse ja minä olimme pitkän tauon jälkeen treffaamassa Mandya, Hannaa ja Samia.  Oli todella ihanaa! Mandyn ja Mossen menoa katsellessa tulee niin hyvälle mielelle, että se tunnelma säilyy koko päivän. Olen valitettavasti joutunut vaalentamaan treffikuvia aivan valtavasti, mutta älkää antako sen häiritä. Tunnelmahan on tärkeintä. :)

Mosse tutkii Mandyn pepun päällä olevaa vanhaa hotspot-jälkeä. Se ja poski olivat parantuneet tosi hienosti!

"Leikitään Mosse", haastaa Mandy.

Mosse alla, Mandy päällä...

Nana saapuu paikalle. Kuvassa vasemmalta Nana, Mandy ja Mosse.

Toisiinsa kietoutuneet Mosse ja Mandy.

Mandy ja Mosse kiitävät huimaa vauhtia mäkeä alas ja taas ylös. Katsokaapa Mandyn hienoja housuja ja häntää!

 

Nana katselee nuoria.

Nana ja Mossa ovat painautuneet Samin rapsutettaviksi. Näyttävät tuumivan, että Samin sylissä on kyllä tilaa kahdelle leolle. ;)

Mandy ja Mosse katselevat tulevaan... ensi viikonloppuna toivottavasti tapaamme jälleen!