Suuri kiitos kaikille teille ystäville, jotka olette muistaneet meitä nyt, kun elämme Nanan kanssa taas kerran epävarmoja aikoja. Olen kuluneen viikon aikana miettinyt tilannettamme paljon ja rukoillut asian takia. Nyt olen saanut sellaisen rauhan, että annan asian olla, kunnes saamme lokakuussa lisää tietoa. En halua tuhlata tätä yhteistä aikaamme vain murehtimiseen. Tiedän toki, että tässä tulee vielä tosi surullisiakin päiviä, mutta koitan, että elämme mahdollisimman tavallisesti. Ehkäpä on kyse hyvänlaatuisesta kasvaimesta, joka voidaan poistaa leikkauksella. Jos ei, niin minulla on vielä yllin kyllin aikaa itkeä asian selviämisen jälkeenkin. Menneellä viikolla itkin aina työmatkalla, kun olin joutunut jättämään Nanan päiväksi kotiin. Näin emme voi jatkaa. Johan siinä Nanakin masentuu, kun huomaa, että olen koko ajan huolissani. Koitamme siis elää nauttien toisistamme ja luottaen Raamatun sanaan "Ihmistä ja eläintä sinä autat, Herra". Psalmi 36:7 Tarkistan Nanan tilanteen aina välillä, ja jos siinä ei tapahdu muutosta, palaamme asiaan lokakuussa. Kiitos teille jokaiselle, jotka autoitte meitä selviämään tästä ikävästä löydöstä kauniilla sanoillanne, myötäelämisellänne, rohkaisulla ja esirukouksilla! Tässä teille kiitokseksi kuva Nanasta ja vanhempieni pihassa kasvavista kultapalloista.

1866559.jpg

Olimme torstaina leotreffeillä. Otin Nanasta pari kuvaa kanervikossa.

1866556.jpg

1866557.jpg

Mandy ja Manu leikkivät tuttuun "rauhalliseen" tapaansa. ;) Kyllä näitä pentuja on mukava seurata.

1866562.jpg

Saimme tutustua myös Mandyn Hannan löytämään salaperäiseen jäkälämaailmaan, jossa oli ihan erilainen harmaa valokin. Vietimme tietysti myös herkkuhetkiä. Oli sitten Mandyn tai Manun aika saada namuja, oli Nana aina varmasti paikalla. :) Tänään illalla olisi taas tarkoitus treffata.

1866560.jpg

1866561.jpg

Kokkolassa järjestetään elokuun viimeisenä viikonloppuna kesäkauden päätösjuhla, Venetsialaiset. Olin Nanan kanssa perjantaina ja lauantaina aamupäivällä metsässä kävelyllä ja oli todella rauhallista. :) Kaikki muut taisivat olla jossain valmistelemassa venetsialaisia. Tässä on muutama kuva perjantain kävelyltä. Alempaan kuvaan voisi laittaa kuvatekstiksi "kaislikossa suhisee". ;)

1866539.jpg

1866540.jpg

Lauantaina olimme tutussa paikassamme, mutta teimme siellä vähän erilaisen lenkin kuin yleensä. Löysimme jopa käyttökelpoisen nuotiopaikan. En tosin tiedä, miten luvallinen se on, joten emme ehkä tule sitä hyödyntämään. Ilma oli kaunis ja syksyisen viileä. Nana etsiskeli namuja hiekasta.

1866537.jpg 

Illalla saimme olla Nanan kanssa viettämässä juhlaa Sannanrannalla ystäviemme mökillä. Kiitos mukavasta illasta, hyvistä tarjoiluista ja kaikesta kauniista!! Illan pimetessä valtava määrä kynttilöitä ja ulkotulia valaisi sisällä ja ulkona. Rannalla katselimme kokkoa ja ilotulituksia, joita näkyi joka puolella. Nyt kesä on sitten virallisesti ohi.

1866534.jpg

1866535.jpg