017%20-%20Copy%282%29-normal.jpg

"Me Herran nimeen luotamme, myös uuteen vuoteen kantaa se." virsi 38:5

Kiitos teille, jotka olette kulkeneet kanssamme kuluneen vuoden! Se on ollut meille hyvä vuosi, koska Mosse on vielä kanssamme. Monelle ystävällemme vuosi on merkinnyt rakkaan ystävän menettämistä.

Toivottavasti käytte jatkossakin lukemassa Mossen kuulumisia. Ilahdun aina, kun joku teistä jättää viestin. Kiitos teille ahkerille, jotka jaksatte minua ilahduttaa. Olette tärkeä osa blogia. :)

Mosse suuntaa katseen tulevaan, mutta minä kerron vielä parin viime päivän touhuista.

058-normal.jpg

Eilen vanhempani, Minessa, Mosse ja minä olimme Bolidenissä. Olen todella nauttinut näistä päivittäisistä tunnin- reilun tunnin mittaisista metsäkävelyistä Mossen kanssa. Välillä sää on kuulaan aurinkoinen kuten eilen, ja välillä taas räntäsade muuttuu kävelyn aikana sumuiseksi vesitihkuksi kuten tänään. Säällä ei niin ole väliä, kun saa olla rakkaan Mossen kanssa. Mosse käy isäni kanssa vielä toisenkin tunnin mittaisen lenkin iltasella. Ennen leikkausta ja hoitoa tällainen oli täysi mahdottomuus.

063-normal.jpg

024-normal.jpg

Eilen äitini oli laittanut Minessalle eväät, jotka Minessa halusi syödä puussa. :)

067%20-%20Copy-normal.jpg

Katselimme muiden ruokailijoiden jättämiä jälkiä. Tuossa minikannossa oli kaksi käpyjenpitopaikkaa.

091-normal.jpg

Tänään menimme Bolideniin niin, että sieltä lähti juuri kaksi koira-autoa. Toisessa oli Mossen Vilma-ystävä. Haisteltavaa siis riitti, ja pidin Mossea hetken aikaa vapaanakin.

003-normal.jpg

005-normal.jpg

Tänään on Mossen kauhuilta/yö, kun raketit ja pommit paukkuvat. Olen todella iloinen siitä, että tässä vaiheessa niitä ei vielä ole paukuteltu. Hienoa, että ihmiset malttavat odottaa laillista paukutteluaikaa.

011-normal.jpg