Mosse on saanut uusia makuualustoja, koska hygroma voi tulla siitä, että makaa kovalla alustalla. Kävimme äidin kanssa ostamassa lasten täkin ja pussilakanan kirpparilta. Samalta kirpparilta, jonka tuotto menee Pietarin katulapsille, ostin aikoinaan Nanan täkit. Pussilakana on ihana. Siinä on kuvia seeproista, elefanteista, kirahveista ja sarvikuonoista. Lakanan sisällä on pehmeä täkki.

Kirpparilta ostettu täkki oli näin kivan näköinen. Täkki on mm. ihan täynnä pieniä ääriviivasydämiä, vaikka ne eivät näin pienennetyssä kuvassa näykään. Mosse on alkanut nauttia siitä, että makoilen sen kanssa lattialla. Selän taakse se ei minua kuitenkaan halua makaamaan, vaan nousee silloin ylös. Tässä se pitää jalkojani tyynynään. Äiti ja Minessa leikkivät tässä lähellä muovieläimillä. Mossen oikea korva ja kaikki karvat siitä ympäriltä ovat "ihanan" tahmeat Canofitesta ja puhdistusaineesta johtuen.

Tänään vein Nanan pedin Mosselle Pakkikselle. Mosse on käyttänyt noita täkkejä mielellään ja tarvitsimme sille kolmannen pedin. "Mökkitäkki" on nyt arkkarissa, seepra-täkki kamarissa ja Nanan peti vieraseteisessä. Mosse käytti petiä jo tänään muutamaan otteeseen. Laitoin petiin pussilakanat, koska peti on aika vaikea pitää karvattomana. Sitä paitsi lakanat olivat minulle henkilökohtaisesti tärkeä asia. Kun päätin viedä pedin Mosselle, menin vielä siihen ja tajusin nyt, mitä Minessa tarkoitti sillä, että siinä voi paijata Nanan karvoja. Kun otin patjan pois ja laitoin käteni reunuksen alle, saatoin todellakin sivellä Nanan siellä olevia pitkiä silkkisiä karvoja, jotka ovat niin erilaisia kuin Mossen karvat. Haluan mielelläni, että ne säilyvät siellä. Lakanat ovat aidot 1960-luvun retropussilakanat.

Mosse on syönyt Previcoxia torstaista asti, eikä siitä ole ollut apua ontumiseen. Tiistaina Previcoxin rinnalle aloitetaan Tramal. Mosse sai ajan Hyvinkään Hevossairaalaan syntymäpäiväkseen eli viikon kuluttua lähdemme taaas reissuun. Hienoa, että aika tuli näin nopeasti!

Kiitos kommenteistanne, kiitos siitä, että elätte mukanamme!