Laitetaanpa muutama pihassamme otettu kuva suloisesta Mossestamme! Mosse on kovasti mieluinen poika. Iloinen, sisällä melko rauhallinen, aina mukaan reippaasti tuleva, mutta osaa jäädä tarvittaessa kotiinkin. Ulko-ovesta mennessä Mosse yleensä pysähtyy kysymään, onko lupa mennä. Mosse on kovin hellyyttävä ja usein muistelemme iloiten sitä hetkeä, kun kummityttöni Linda kysyi, eivätkö mummu ja morfar voisi antaa kotia tälle uutta kotia etsivälle leopojalle!

1200356.jpg

1200363.jpg

1200376.jpg

Reipas Nana-tyttöseni on pelannut taasen namupeliä, nyt tätä uudempaa versiota. Olen muuten aloittanut Nanalle senioriruoan antamisen, nyt ensin tietysti vanhaan ruokaan sekoitettuna. Nana on oksentanut muutamina aamuina, ei tosin säännöllisesti. Taina-lääkäri arveli, että kyse voisi olla närästyksestä ja suositteli senioriruokaan siirtymistä. Katsotaan nyt, onko tällä vaikutusta noihin oksenteluihin. Jauhelihankin vaihdoin vähemmän rasvaiseen.

1200352.jpg

Me saimme Nanan kanssa tänään mukavaa vaihtelua, kun Madde ja Ilona tulivat kyläilemään. Madde tutustui hienosti paikkoihin ja välillä olimme kaikki neljä olohuoneessa matolla rapsuttelemassa ja hellimässä. :) Madde sai kokeilla yhtä Nanan peleistä ja kun se tuntui mukavalta, niin Madde sai viedä sen kotiinsa lainaksi. Nana ei tällä pelillä nykyään pelaa, kun peli on niin pieni.

1200329.jpg

Tässä kuvassa Madde makoilee nojatuolissa ja Nana on juuri käynyt sitä moikkaamassa. Kiitos, kun kävitte. :)

1200333.jpg