Lumisade alkoi viime yönä ja on jatkunut oikeastaan koko ajan siitä asti. Lunta on tullut siis paljon! Lapset ja koirat ovat ihan iloisia lumesta. Äskeisestä lauseesta ei varmaan voi mitenkään huomata, että minulle itselleni vähän vähempikin lumi riittäisi. ;) Tapasin Minessan, kun he olivat palaamassa päiväkodista. Eipä näyttänyt kotimatka sujuvan kovinkaan reippaasti, kun pienen piti päästä jokaiseen lumikasaan lapioimaan. :D Otin Minessan siitä mukaani ostamaan Nanalle ruokaa. Kovasti hän sitten Taina-lääkärille toimitti: "Ostetaan Nanalle lääkäriruokaa. Nanalla on kova nälkä, oikein kova, varmasti on. Ostetaan nyt lääkäriruokaa." :) Tuo ruoka on kyllä ollut tosi hyvä, enkä siitä ihan helpolla uskalla vaihtaa pois. Jos on esim. imeytymisvaikeuksia, suosittelen testaamaan tuota Royal Canin Intestinal -ruokaa. Meillä se ainakin oli Nanan "pelastus" viime keväänä.

Olin tänään taas illan koirien kanssa Pakkiksella. Kävimme ulkona pienellä lenkillä ja kyllä olimme kuin lumiukkoja, kun tulimme kotiin. Tässä kuva Nanasta.

Ja kuva Mossesta.

Nana juttelee Mosselle: "Etkö voisi Mosse tulla jo pois portilta? Eivät he vielä tule takaisin. Voitais vaikka leikkiä vähän. Ei vain viitsi istua ja tuijottaa. Sopisko sulle?"

Mosse vastailee: "En nyt mitenkään kyllä voi tulla. Tää odottaminen voi olla tylsää, mutta miten ihanaa sitten onkaan, kun odotus palkitaan ja äiti ja papa tulevat kotiin. :) Vaikka voitais me ehkä hetki leikkiäkin. Voinhan tulla sitten takaisin odottelemaan. Ja sisälläkin on ok, kun voin katsella ikkunasta, milloin meidän auto tulee."

Sitten molemmat leikkivätkin niin, että lumi pöllysi ja hauskaa oli! Otin paljon kuvia, vaikka kädet meinasivatkin jäätyä. Vähän turhaa se sitten kuitenkin oli, koska kuvissa näkyy oikeastaan vain paljon lumihiutaleita. :D Tässä kuitenkin yksi kuva, jossa näkyvät lumihiutaleiden lisäksi Nana ja Mosse.

Otin Nanasta viime yönä salaa kuvan, kun se oli käpertynyt sohvalle oltuaan ensin nukkumassa parvekkeella. Suloinen pieni kerä. <3