Olimme eilen Kannuksessa Nanan vesijumpassa. Tyttö on kerta kaikkiaan nostanut kuntoaan! Ensin Nana käveli 4 minuuttia lämmittelyksi. Sitten oli vuorossa 6 minuutin tehotreeni ja sen jälkeen lillumistauko. Sitten jatkettiin tehotreeniä ja koska Nana jaksoi kävellä tosi hienosti, sitä jatkettiin 10 minuuttia. Lopuksi oli vielä 5 minuutin palautuskävely. On liikuttavaa katsoa, kun Nana kävelee totisena ja määrätietoisesti katsoen samalla tarkasti, milloin käteni ojentuu antamaan nameja. Jonna-ohjaaja on tosi mukava ja hän oli tänäänkin varannut Nanalle erityisherkkuja. Kiitos Jonna!! :) Ennen treeniä otin pihalla muutamia kuvia Nanasta voikukkien keskellä.

1622095.jpg

1622104.jpg

1622107.jpg

Mosse oli eilen ensimmäistä kertaa hoitopaikassa. Se sai jäädä tuttaviemme luokse Hämeenlinnaan, kun vanhemmillani oli edustusvelvollisuus lähetyskokouksessa Pernajassa. Mosse oli käyttäytynyt hienosti ja saanut paljon kehuja vanhempieni mennessä sitä iltapäivällä hakemaan. Heidän mennessään Mosse oli nukkunut tuvassa emännän sohvan vieressä rapsutteluetäisyydellä. :) Mosse otetaan mielellään uudelleenkin hoitoon, jos sitä vain raaskitaan taas joskus sinne jättää. Tällaisia nämä leot ovat... sydäntenvaltaajia! Mossen kuvia saatte odotella vielä pari viikkoa.

1623210.jpg

Tänään Nana sai taas kulkea jäljen. Minun pitäisi vielä kiinnittää enemmän huomiota jäljen loppuun, jotta se aarre löytyisi paremmin. Muuten Nana kulki jäljen ihan hyvin. Minessa taputti riemuissaan, kun Nana löysi herkkuluupalkkansa. :) Jatkamme harjoituksia maanantaina.