Upea, mutta hyvin kireä pakkassää jatkuu. Kaunista on, aurinko paistaa ja silti pakkanen kiikkuu 20- 30 asteen tuntumassa.

Pakkanen ei haittaa, kun on hyvä turkki ja rauhallinen mieli. Nana näyttää niin kovin rauhalliselta. Toisenlainen se oli viime yönä, kun se innostui riehumaan ja leikkimään ulkokäynnillä Mossen kanssa.  Voi sitä menoa ja meininkiä!! Nana on nukkunut yöt aika kivasti, mutta jos annan illalla ruoan, saan käyttää sen yöllä joko pihassa tai kävelyllä. Molemmat koirat ovat nyt oppineet istumaan hienosti kuistissa ennen kuin ne saavat remmit kaulaan. Jos Mosse ei haluaisi lähteä ulos, Nana kiskoo sen kauluksesta kuistiin. Ja Mosse seuraa...

   

Mosse jakselee hyvin. Nyt on opetusvuorossa se, että se ei saa tulla yläkertaan. Sehän tulisi hyvin mielellään ja helposti sinne. Ontumisten vuoksi haluamme kuitenkin, että se pysyy alakerrassa. Hyvin vaikuttaa oppi menevän perille. Seuraavassa kuvassa näette Mossen uuden päänlepuutusvekottimen.

Mosse kävi tiistaina eläinlääkärillä rötgenkuvauksissa. Etujaloissa ei onneksi löytynyt uusia muutoksia. Vasempaan ranteseen Mosse sai kortisonipiikin. Molemmat koirat saivat keskiviikkona matolääkkeen, koska naapurimme kertoi, että heidän koirillaan on matoja. Nanalle olen aloittanut antamaan Nexiumia, koska se röyhtäilee niin paljon. Se on muutamana yönä oksentanut kevyttä vaahtoa, ei siis nälkäoksennusta. Rennie ei rauhoittanut sitä, toivottavasti Nexium toimii.

Huomenna on tullut aika Nanan ja minun muuttaa takaisin omaan kotiin. Sunnuntaina Pakkis täyttyy lasten äänistä ja elämästä. Siskoni tulee perheineen Ruotsista viettämään hiihtolomaa! Valitettavasti vanhin lapsista, kummityttöni Linda, ei tule mukaan. Hän menee Itävaltaan seurakunnan lasketteluretkelle. Toivottavasti matka on onnistunut!