Potilaat jakselevat jo paremmin. :) Mossen laryngiitti ei oikeastaan enää vaivaa ja Nanan silmä on huomattavasti parempi. No, lääkityskin on voimakas, mutta hyvä, että edes joku auttaa. Kotisonia koirillensa antaneet tietävät, mitä muuta se saa aikaan kuin silmän tulehduksen rauhoittumisen....Niinpä niin, kamala jano ja nälkä on koko ajan. Nana kurkkii mm. pöydille, että olisko missään mitään syötävää! Pissaakin tulee litratolkulla. Huh. Loppuviikosta on tarkoitus pienentää kortisoniannosta. Voltaren ophtha tippaa laitan Nanan silmään edelleen kolmesti vuorokaudessa.

Täällä on pieni pakkanen ja lunta. Koirat nauttivat, kun saavat peuhata pihassa. Ensimmäisessä kuvassa Nana ja Mosse, toisessa Mosse ja Nana. ;)

1241935.jpg

1241937.jpg

Olen sairaslomalla jalkani takia. Loukkasin sen viime huhtikuussa välituntivalvonnassa ja nyt odottelen leikkausta. Olin viime viikon taas töissä, mutta jalka ei tykännyt siitä yhtään. :( No, leikkausaika tulee postissa varmaan ihan lähiaikoina. Onneksi vanhempani asuvat tässä lähellä ja Nana pääsee heidän ja Mossen mukana päivittäin metsään lenkille!

1241940.jpg