Ihanaa, nyt on talviloma. :) Lähden huomenna siskoni perheen luokse Ruotsiin ja Nana menee Mossen kaveriksi vanhempieni luokse. Se saa siellä hyvää hoitoa ja välttyy matkustamisen riesoilta. Ikävä minun sitä kyllä tulee, se on selvä juttu. On kuitenkin mukavaa päästä kyläilemään siskoni luona. Viime keväänä reissu jäi tekemättä, kun Nana oli huonossa kunnossa, enkä halunnut jättää sitä.

Tänään olimme rakkaan ystävämme hautajaisissa ja siellä vierähtikin useita tunteja. Vanhempani olivat siellä vielä pitempään kuin minä ja otinkin Mossen sitten luokseni samalla, kun hain Nanan Pakkikselta. Kyllä kaksi leoa kaksiossa olisi aika paljon, mutta toki se sujuisi, jos ei muuta vaihtoehtoa olisi. :)

Mosse ja Nana.

Mosse ei raaskinut käydä makaamaan, vaan sen mielestä oli kiinnostavaa katsella maailman menoa. Mosse ei juurikaan ole ollut kerrostalokodeissa käymässä. Hienosti se silti oli sisälläkin, eikä reagoinut käytävän ääniin. Molemmat koirat saivat luonani manikyyrin ja pedikyyrin näin loman alkajaisiksi.

Nana, Minessa, äitini ja minä olimme tänään illalla metsässä. Minessa juoksutti Nanaa. Jostain syystä Minessalla oli aurinkolasit. Ehkä päivällä oli lumi häikäissyt. Nyt hän kuitenkin sitten malttoi luopua niistä huomatessaan, että metsässä oli oikeastaan mieluummin hämärää kuin liian kirkasta. :D

Kävimme jälleen rappusia tervehtimässä. Minessa hyppi lumeen ja kellahteli onnellisena sinne tänne pehmeässä lumessa. Nanakin päätti kokeilla lumeen kaivautumista, kun muutkin näyttivät siitä nauttivan.

Minessan ja Nanan lumensyöntitauko on pakollinen osa kaikkea talviulkoilua.

"Enkelin sylissä" sopisi hyvin tämän kuvan nimeksi. Teimme Minessan kanssa enkeleitä lumeen ja sitten Minessa kömpi minun enkeliini makoilemaan.

Hyvää talvilomaa lomalaisille! Muille hyvää työ/kotiviikkoa!

Ps. Blogistani oli loppunut kuvatila. Lisäsin blogiini tuon sivun alaosassa olevan mainoksen, jotta sain siten lisää tilaa kuvilleni.