Eilen oli Mossen aika päästä kesälaitumelle vanhempieni kanssa!! Nyt he nauttivat mökkielämästä. Mosse ja Nana antoivat poskisuukot vielä ennen lähtöä. :) Nanan ja minun kesäloma alkaa huomenna... Tosi mukavaa!!

1600575.jpg

Nana on vähän orpona, kun ystävä on poissa, mutta sunnuntaina tapaamme Mandy-pennun. Tosi jännää!! Toivottavasti Nanan silmässä oleva pipi paranee, niin että pääsemme tapaamiseen. Silmäkulma on ollut vähän turvoksissa ja tänään siihen oli muodostunut pieni haava, josta tuli verta ja kudosnestettä. Hmm...

1600587.jpg

Tämä on Nanan päivittäinen tervetuliaistanssi, kun tulen töistä. Tohveli suussaan Nana painaa pitkin nurmikkoa koko keho innosta väristen. Mamma on tullut, hurraa, hurraa! :D Tämä on Nanan keksimä hyvä keino, jolla se hillitsee tapaamisesta johtuvan ilon aiheuttamaa hyppimistään ja pomppimistaan.

1600597.jpg

Lisään tähän vielä tietoja tiistain vesijumpasta. Nana käveli ensin 8 1/2 minuuttia ja sitten oli lillumistauko. Sen jälkeen oli tehotreeni kovalla vastuksella ja vähemmällä vedellä. Ohjaaja ajatteli, että on hyvä, jos Nana jaksaisi kävellä 5 minuuttia, mutta Nanapa käveli reippaasti 8 minuuttia. Sitten otettiin vielä lyhyt palautusjakso eli yhteensä treeni oli 18 minuuttia. Nanan kunto on selvästi parantunut treenauksen myötä. Sen ovat huomanneet myös vanhempani aamulenkeillä. :)

Aurinkoista viikonloppua kaikille!