Olimme taas koko perhe yhdessä ulkoilemassa viikonloppuna vesilaitoksen maastossa. Viikollahan molemmat koirat käyvät päivittäin metsässä vanhempieni kanssa minun töissä ollessani. Lauantaina oli ihana ilma. Molemmat koirat olivat kuurapartoja ja nauttivat silmin nähtävästi metsässä olemisesta. Nana kirmasi taas iloissaan. Se on ollut viime aikoina tosi reipas. Tosin taas tänään huomasin etujaloissa epävarmuutta, kankeutta, mutta onhan luonnollista, että ikä jo välillä näkyy.

Molemmat koirat on punnittu. Mosse oli säilyttänyt saman painon kuin ennen. Nana on ollut kovin nälkäinen nyt pakkasten aikaan ja olen antanut sille lähes joka päivä ylimääräisen ruoka-annoksen. Tämä onkin tarpeen, sillä Nanan paino oli tippunut vajaan kilon.

Saimme lauantaina kuulla, että tuttavaperheessä on koirilta löytynyt täitä. Kiitos siitä, että heti informoitte kaikkia tuttavakoiria! :) Laitoin Mosselle Exspot-liuoksen, koska vaikka meillä ei kumpikaan koira rapsuttele itseään, eikä meillä ole näkynyt täitä, ne ovat silti voineet leikkiessä tarttua. Nanalle ei voi Exspotia laittaa ja se odottaakin keskiviikkoa, jolloin saa mahdollisesti muun käsittelyn. Katsotaan nyt.

Nyt on käsitelty leot ja täit, vuohi on vielä käsittelemättä. Sain siskoni perheeltä joululahjaksi vuoden. ;) Kysessä oli siis Hoppets Stjärnan kautta Haitille annettu "toisenlainen lahja". Alla olevasta linkistä pääsette halutessanne tutustumaan järjestön jakamiin lahjoihin ja perheisiin, jotka ovat niitä saaneet. :) Linkki vie suoraan lahjojen jakamissivulle.

http://www.hoppetsstjarna.se/portal/page?_pageid=97,1216001&_dad=portal&_schema=PORTAL