DSCN8274%20%282%29.jpg

Kesäloma on alkanut! Ihanaa!

Kevät on ollut työyhteisöni perheissä useiden luopumisten aikaa. 23.5. lauantaina vietimme yhden työkaverini hautajaisia klo 12 ja samassa kirkossa klo 14 toisen työkaverini häitä. Koko päivä oli tunteiden vuoristorataa. Työkaverini kanssa saatoimme todeta, että kaikki on kuitenkin Jumalan kädessä. Sekin, mitä emme haluaisi tapahtuvan. Jumalan luona taivaassa tapaamme jälleen, eikä siellä tarvitse enää kokea eron ikävää. Elämässä tapahtuu niin valtavasti hämmentäviä asioita, sellaisia, joita emme toivoisi tapahtuvan. Sellaisia asoita, jotka tapahtuvat meistä riippumatta, mutta koskettavat meitä. Jumalan johdatus saattaa olla selkeästi näkyvissä, mutta välillä sitä ei huomaa. Silloinkin ovat totta nämä virren sanat "Sun Isä tahtoos tyytyen, saa sydän levon suloisen". 

DSCN8237.jpg

Erilaisista asioista johtuen Dora on vielä meillä ilonamme. Se on topakka pihavahti, jota naapurin pikkukoirapoikien haukkuminen ärsyttää. Siksi se käy välillä tarkastamassa tilannetta.

DSCN8234.jpg

Sitten taas kovaa vauhtia kohti uusia seikkailuja!

DSCN8225.jpg

Luu on... niin, missä se on?!

DSCN8231.jpg

Täältä tullaan! Ovatko rapsutuskädet valmiina? Kyllä ne ovat. Aina.

DSCN8222%20%282%29.jpg

Lepohetki sisällä. Tässä on hyvä olla, niin havahtuu, jos joku menee ovesta. Korvakin on kääntyneenä, jotta kaikki kuuluu hyvin. Dora-pieni.

DSCN8328%20%282%29.jpg

Kiitos Kreeta kommenteista! On tosi kiva, kun joku jättää kommentin, niin huomaan, että täällä käydään lueskelemassa. :)