Kiitos kaikille, jotka ovat meitä tsempanneet! Nyt on aurinkoista ollut ulkona ja sisällä. Nana voi hyvin, masuvaivat ovat taas ohi.  Tänään aloitin sille maitohappobakteerien antamisen Actimellin muodossa. Katsotaan, jos niistä olisi apua niin, että nämä mystiset kuukausiripulit jäisivät pois. Äiti otti meistä eilen tämän kuvan, kun levähdimme Pakkiksella kamarin lattialla.

Mossen kanssa kävimme tänään Kälviällä verikokeissa, joista kontrolloidaan kilpirauhashormonilääkitystä. Tulos saattaa tulla jo huomenna ja sen mukaan päätetään, muutetaanko lääkeannosta. Mosse on kyllä muuttunut ihanasti omaksi itsekseen lääkityksen aloittamisen jälkeen! Aloitimme Mosselle tänään Trocoxil-kipulääkityksen. Toivottavasti siitä saadaan apu ontumiseen. Tässä Mosse ja Nana nukkuvat Pakkiksen arkkarissa aurinkoisia päiväunia.

Minessa tuli äidin ja minun kanssa ulkoiluttamaan Nanaa illalla Yalin polulle. Se on Rummelön lintutornin "parkkipaikalta" vasemmalle metsään lähtevä polku. Kun juttelimme siitä, että menemme paikkaan, jossa ulkoilimme paljon Yalin kanssa, Minessa kysyi: "Oliko Yali se puhuva koira?" Kyllä, Yali oli puhuva koira. Olen varmaan siitä täällä blogissa joskus kertonutkin.  Moottorikelkkailijat ovat käyttäneet tätä kävelypolkua, mutta se ei ole varsinainen kelkkareitti. Tapasimme lenkillämme Vilma-koira. Se on kyllä suloinen ja iloinen koira. Kovasti Vilma pyrki nuolemaan Nanan suupieliä, nuorempi kun on.

Laitan vielä kaksi kevätkuvaa, jotka otin lauantaina.