Kevät on kyllä ihanaa aikaa! Kävimme eilen katselemassa joutsenia ja muita vesilintuja Harrbådan kärjessä. Sinne oli hyvä mennä, kun autolla pääsee tosi pitkälle. Minäkin pystyin siis osallistumaan retkeen.

1487868.jpg

1488052.jpg

1487869.jpg

Vanhempieni pihassa on suloisia kevätkukkia, jotka ilahduttavat mieltä. Kuvissa vintergäck (keltainen talventähti), sinivuokkoja ja krokuksia.

1487873.jpg

1487874.jpg

1487880.jpg

Jotta elämä ei olisi liian helppoa... Nanalla on maha löysällä. Lauantaina Nanalla oli ilmavaivoja ja sen oli vaikea rauhoittua. Sunnuntaina tuli sitten ihan löysää kakkaa. Päivän Nana paastosi. Kun Nana sitten illalla 24 tunnin paaston jälkeen sai vähän ruokaa, tuli taas ripuli. Eilen Nana söi keitettyjä porkkanoita ja vettä. Nana on syönyt myös maitohappobakteereja viilin kanssa. Tänään Nana on syönyt vähän riisiä, porkkanaa ja tähän mössöön lisäksi hiukan omaa kuivamuonaansa. Katsotaan, miten käy. Tällä kertaa Nana ei onneksi ole oksentanut, eikä ulosteessa ole ollut verta.

Lisäänpä tänne hyviä uutisia: Nana tuli äsken kotiin oltuaan metsässä vanhempieni kanssa. Oli tullut muutama kiinteä pökäle eli toivottavasti koko mahavaiva on ohi!!