Tänä vuonna Suomen itsenäisyyspäivä ja toinen adventtisunnuntai osuvat samalle päivälle. Kaksi "adventti"kynttilää loistavat sen vuoksi nyt sinivalkoisina. Kiitos itsenäisestä isänmaasta Jumalalle, veteraaneille ja kaikille maamme hyväksi työskenteleville!

Kiitos niistä kannustavista ja rakkaudellisista viesteistä, jotka sain edelliseen postaukseen! Ne merkitsivät minulle paljon! Prosessi on yhä kesken, mutta tällä hetkellä minusta tuntuu, että en leikkauta Nanan silmää vielä. En taida uskaltaa tässä vaiheessa. Jos Nanan käytös muuttuu kovin pelokkaaksi tms, niin varmaan leikkautan. Vielä en taida olla valmis ottamaan sitä riskiä, että menettäisin Nanan, pienen kultatyttöni. Nyt olemme saaneet vähän lunta ja se auttaa Nanaa näkemään iltaisin paremmin. Eli seurailen tilannetta ja toki seuraava lääkärikäyntikin voi antaa lisätietoa asiasta.

Otin Nanasta kuvan yhtenä yönä, kun se nukkui parvekkeella täysikuun valaistessa lempeän sinisesti. Valitettavasti kuvassa kaikki tämä tunnelma on tuhoutunut. Nana on vanhemmillani tämän yön. Se on pitänyt hienosti yöt niin, että pisulla käydään vasta kuuden aikaan aamulla. Nyt se on kuitenkin kahtena yönä herättänyt puoli neljältä ja haluan nollata tämän muodostumassa olevan tavan heti alkuunsa. Nanahan ottaa nämä yöherätykset tavaksi tosi nopeasti. Aluksi, kun pidin täällä kotona makuuhuoneen ovea kiinni, Nana nukkui hyvin. Nyt se on huomannut, että kun ovea aikansa työntää päällään, sen saa auki eli niipä se tulee herättämään minua taas omaan tahtiinsa. ;)

Eilen Pakkiksella Mossea nukutti, mutta se ei mennyt maate, kun se samalla odotteli papaa kotiin. Niinpä se nojaili päätään nojatuoliin, jossa minä istuin lukemassa. :)

Tänään toteutimme vihdoinkin pitkään suunnitellut leotreffit. Ensin oli Nanan ja Mandyn privaattitreffit ja Mandy oli heti valmis pusuttamaan vanhusta.

Kun Mosse tuli paikalle, alkoi löytyä vauhtia! Mosse edellä ja Mandy perässä...

Ystävykset Mandy ja Mosse hämärtyvässä illassa Bolidenillä. Ihmisväestä mukana olivat molemmat Hannat ja papa.

 

Nana ja Mosse saivat hienot synttärilahjat. Kiitos Mandy, Hanna ja Sami!